Επανεκλογή Μακρόν δείχνουν τέσσερις δημοσκοπήσεις

 
Μακρόν - Προεδρικές εκλογές στην Γαλλία

Ενημερώθηκε: 24/04/22 - 20:57

Επανεκλογή του Εμανουέλ Μακρόν δείχνουν τέσσερις δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν σήμερα στη Γαλλία και τις οποίες δημοσιεύει η βελγική εφημερίδα La Libre. Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων είναι τα εξής:

Harris Interactive: 55% για τον Εμανουέλ Μακρόν - 45% για τη Μαρίν Λεπέν.

Ifop: 56% για τον Eμανουέλ Μακρόν - 44% για τη Μαρίν Λεπέν.

OpinionWay: 58% για τον Εμανουέλ Μακρόν - 42% για τη Μαρίν Λεπέν.

BVA: 57% για τον Εμανουέλ Μακρόν - 43% για τη Μαρίν Λεπέν.

Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα προέρχονται από έρευνες που έγιναν στο διαδίκτυο με πολίτες που ψήφισαν πριν από τις 5 μ.μ.

Νίκη του Εμμανουέλ Μακρόν προβλέπει και το βελγικό δίκτυο LN24.

Στο μεταξύ οι κάλπες έκλεισαν στα περισσότερα εκλογικά τμήματα της Γαλλίας και η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων έχει αρχίσει. Ανοιχτά θα παραμείνουν ως τις 21.00 ώρα Ελλάδας τα εκλογικά τμήματα των μεγαλύτερων πόλεων της Γαλλίας. Με το κλείσιμο και της τελευταίας κάλπης θα επιτραπεί να μεταδοθούν τα πρώτα αποτελέσματα.

Ο Εμανουέλ Μακρόν έχει μεταβεί στο μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων όπου θα παρακολουθήσει τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Πεδίο του 'Αρεως κάτω από τον Πύργο του 'Αιφελ όπου θα απευθυνθεί προς τους φίλους του παρουσία 1300 δημοσιογράφων που έχουν διαπιστευθεί.

Η Μαρίν Λεπέν αναμένεται και αυτή να απευθυνθεί προς τους φίλους της, στο κέντρο του Παρισιού παρουσία 500 δημοσιογράφων που έχουν διαπιστευθεί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ