Εξαγριωμένος ο Ερντογάν με τον τρομοκράτη της Ν.Ζηλανδίας: Αλήτη, δεν θα το επιτρέψουμε

Εξαγριωμένος ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με το μήνυμα του τρομοκράτη της Νέας Ζηλανδίας προς την Τουρκία
Ενημερώθηκε: 15/03/19 - 17:33

Εξαγριωμένος ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με το μήνυμα του τρομοκράτη της Νέας Ζηλανδίας που απειλεί ευθέως την Τουρκία.

«Aυτός ο αλήτης τί λεει για την᾽᾽ Ιστανμπουλ᾽᾽ ; Αδέλφια μου, την αποκαλεί Κωνσταντινούπολη! Θα κάνει, θα μετατρέψει λέει την Αγία Σοφία πάλι σε εκκλησία. Όσο υπάρχει αυτός ο λαός, όσο υπάρχει αυτή η ψυχή ,  δεν θα το επιτρέψει αυτό δεν θα συμβεί αυτό».

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΕΔΩ

 

Παράλληλα ο Ερντογάν δήλωσε και για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ: «Απο την άλλη υπάρχει ο πρωθυπουργός που κατηγορείται για διαφθορά. Ο γιος του ανέβασε ενα μήνυμα στο twitter  η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα του Βυζαντίου και είναι υπο τουρκική κατάληψη. Αλήτη, ανήθικε! Eσείς κάνατε εισβολή σε όλη την Παλαιστίνη!».

Θυμίζουμε ότι στο μανιφέστο του τρομοκράτη, απευθυνόμενος «στους Τούρκους» γράφει μεταξύ άλλων: «Ερχόμαστε για την Κωνσταντινούπολη και θα καταστρέψουμε κάθε τζαμί και κάθε μιναρέ στην πόλη. Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα ανήκει ξανά δικαιωματικά τους χριστιανούς. Φύγετε όσο έχετε ακόμα την ευκαιρία»