Χριστούγεννα 2016: Το μήνυμα των Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Χριστούγεννα 2016: Το μήνυμα των Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο
Ενημερώθηκε: 25/12/16 - 11:17

Χαμογελαστοί και με εορταστική διάθεση, ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα στο τελευταίο χριστουγεννιάτικο μήνυμά τους από τον Λευκό Οίκο μίλησαν για τις θυσίες των Αμερικανών στρατιωτικών, ανδρών και γυναικών. "Κανείς δεν ενσαρκώνει καλύτερα το πνεύμα του να υπηρετείς την πατρίδα από τους άντρες και γυναίκες που φορούν τη στλή (των στρατιωτικών δυνάμεων) της χώρας", τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος στο βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media.

"Πόλλοι από τους στρατιώτες μας βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους αυτήν την εποχή του χρόνου και οι οικογένειές τους υπηρετούν μαζί τους και κάνουν τις ίδιες θυσίες", είπε η Μισέλ Ομπάμα. "Το θάρρος και η αφοσίωσή τους επιτρέπουν σε μας τους υπόλοιπους να γιορτάζουμε", πρόσθεσε.

Ο Ομπάμα ευχαρίστησε τον αμερικανικό λαό "για το προνόμιο που του έδωσε να τον υπηρετεί", αναφερόμενος στις δύο θητείες του στον Λευκό Οίκο.

Σε κανένα σημείο του μηνύματος ο Μπαράκ Ομπάμα δεν αναφέρθηκε στον διάδοχό του Ντόναλντ Τραμπ που θα ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ στις 20 Ιανουαρίου.

 

 

 

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4064132/The-Obamas-honor-military-holiday-message-White-House-courage-allows-enjoy-season.html#ixzz4Tq4NoVLM
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook