Η Μέρκελ κάνει... γιόγκα και γελάει!

Η Μέρκελ κάνει... γιόγκα και γελάει!
Ενημερώθηκε: 27/06/17 - 14:32

Είναι γνωστή ως η «Σιδηρά Κυρία» της Ευρώπης και στο πρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ πολλοί βλέπουν μόνο ένα σκληρό πρόσωπο. Ένα πρόσωπο το οποίο θέλησε να πετάξει από πάνω της η γερμανίδα Καγκελάριος στη συνέντευξη που παραχώρησε και προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Η Άνγκελα Μέρκελ μεταξύ άλλων ήταν πως χαίρεται που τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται πλέον με την κόμη της αλλά με τις πολιτικές που ακολουθεί κι ότι η σημαντικότερη απόφαση που έχει λάβει ήταν να εγκαταλείψει η Γερμανία την πυρηνική ενέργεια.

Το γέλιο δεν λείπει από την καθημερινότητά της, καθώς η Μέρκελ παραδέχτηκε πως γελάει τουλάχιστον μία φορά την μέρα, αλλιώς δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά κι ότι τον δεύτερο σύζυγό της τον γνώρισε στη δουλειά. Είπε επίσης ότι της αρέσει η γιόγκα κι ότι σκέφτεται καθημερινά τι θα φορέσει."Κανείς δεν θέλει να ντροπιάσει με την αμφίεσή του τους συνομιλητές του", δήλωσε.

Η Μέρκελ αποκάλυψε πως δεν διαθέτει λογαριασμό στο Twitter κι ότι έχει 100 τηλεφωνικούς αριθμούς στο κινητό της. Αναφέρθηκε επίσης στην πρώτη της συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο και την αμήχανη στιγμή όταν του έτεινε το χέρι για χειραψία κι εκείνος έδειχνε να την αγνοεί.

Η καγκελάριος της Γερμανίας υποστήριξε πως ρώτησε τον Αμερικανό πρόεδρο για το συμβάν κι εκείνος της είπε ότι είχε την εντύπωση ότι της είχε ήδη σφίξει δυο φορές το χέρι, κάτι που ήταν ακριβές". Ο Τραμπ και ο Πούτιν δεν της είναι τόσο αρεστοί όπως ο Εμανουέλ Μακρόν ή ο Τζαστίν Τριντό. "Δεν με περιστοιχίζουν οι Τραμπ και Πούτιν αλλά φυσικά βρίσκομαι σε επαφή μαζί τους. Είναι ο ρόλος μου να κατανοώ τον τρόπο σκέψης του ομολόγου μου", υποστήριξε η Μέρκελ.

Η Μέρκελ κάνει προεκλογικό αγώνα ακόμα την ίδια ώρα όμως ετοιμάζεται να υποδεχτεί ως καλή οικοδέσποινα τον Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο του G20, την ερχόμενη εβδομάδα στο Αμβούργο (7 και 8 Ιουλίου).

Στο Αμβούργο, η Μέρκελ θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής των διεθνών ΜΜΕ την ώρα που δημοσκόπηση του ινστιτούτου Pew Research δείχνει ότι, το 52% όλων των Ευρωπαίων που μετείχαν στη σφυγμομέτρηση, εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η Γερμανίδα καγκελάριος θα κάνει το σωστό στα ζητήματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη διευθυντής ποδοσφαιρικής ομάδας με γυμνές φωτογραφίες ανηλίκων!

Απίστευτο πρόστιμο 2,42 δισ ευρώ της Κομισιον στην Google

Ο Ντόναλντ Τραμπ δυσφημεί τις ΗΠΑ