Μάρτυρες «καίει» τον Κλίντον λέγοντας ότι φιλοξενήθηκε στο «νησί των οργίων» του Έπσταϊν

Μάρτυρες «καίει» τον Κλίντον λέγοντας ότι φιλοξενήθηκε στο «νησί των οργίων» του Έπσταϊν
Ενημερώθηκε: 27/05/20 - 00:24

Δύο τουλάχιστον μάρτυρες «καίνε» τον Μπιλ Κλίντον, καθώς, σύμφωνα με τη New York Post, ισχυρίζονται ότι ο πρώην πλανητάρχης πέρασε χρόνο με τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν στο ιδιόκτητο νησί του. Ο πρώην πλανητάρχης έχει αρνηθεί επανειλημμένως ότι επισκέφθηκε το διαβόητο ιδιόκτητο νησί.

Ο Steve Scully (πρώην εργαζόμενος του Έπσταϊν στο νησί Little Saint James στην Καραϊβική) αναφέρει στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Filthy Rich» ότι είχε δει τον Κλίντον συντροφιά με τον Έπσταϊν στη βεράντα της βίλας του δεύτερου στο νησί, στο οποίο λέγεται ότι ο δισεκατομμυριούχος διοργάνωνε όργια με νεαρά θύματα. Ο Scully διευκρινίζει ότι είδε άλλους «σημαντικούς ανθρώπους» να έρχονται και να φεύγουν από το νησί, αλλά ότι κανείς άλλος δεν ήταν εκεί κατά την επίσκεψη του Κλίντον.

Η δεύτερη μαρτυρία είναι της Virginia Roberts Giuffre η οποία ισχυρίστηκε επίσης ότι στο παρελθόν είδε τον Κλίντον στο νησί. Η Giuffre, κατά τα λεγόμενά της είχε εξαναγκαστεί να λάβει μέρος σε όργιο στο νησί του Έπσταϊν. Μάλιστα, η Giuffre τονίζει, ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή της κάποια απρέπεια εκ μέρους του πρώην πλανητάρχη.

Εκπρόσωπος του Μπιλ Κλίντον δήλωσε ότι «είναι ένα ψέμα. Όπως ήταν ψέμα την πρώτη φορά που ειπώθηκε, ψέμα εξακολουθεί να παραμένει τώρα και όσες φορές επαναληφθεί».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ