Ντρίμπλα Ερντογάν: Συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Σίσι της Αιγύπτου

 
ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ενημερώθηκε: 20/11/22 - 19:15

Για πρώτη φορά συναντήθηκαν ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι στη Ντόχα του Κατάρ. Εκεί βρίσκονται και οι δύο στο πλαίσιο της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρόκειται για μία ιστορική «κυβίστηση» από τον πρόεδρο της Τουρκίας.

Η φωτογραφία από την συνάντησή τους είναι πολύ χαρακτηριστική: Οι δύο άνδρες έχουν μία ζεστή χειραψία, ενώ χαμογελούν σαν να μην έχει προηγηθεί τίποτα στις μεταξύ τους σχέσεις. Ακριβώς δίπλα τους βρίσκεται και ο διαμεσολαβητής της εν λόγω συνάντησης, που δεν είναι άλλος από τον εμίρη του Κατάρ, ο οποίος βρίσκεται πίσω από του «μυστικό συνοικέσιο».

Πρόκειται για τη νέα ντρίπλα του προέδρου Ερντογάν ο οποίος χρησιμοποιεί το Κατάρ και το Παγκόσμιο Κύπελλο για να προσεγγίσει τις χώρες με τις οποίες έχει διπλωματικό πρόβλημα.

Άλλωστε κάτι παρόμοιο είχε κάνει και στις Αρχές του έτους όταν και πάλι με την που είχε χρησιμοποιήσει ξανά τον εμίρη σαν μεσολαβητή για να συναντήσει τότε τον πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ