Ουκρανία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Χάρκοβο, Σλοβιάνσκ και Κραματόρσκ

 
Ουκρανία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Χάρκοβο, Σλοβιάνσκ και Κραματόρσκ

Ενημερώθηκε: 07/08/22 - 15:40

Το γενικό επιτελείο της Ουκρανίας ανέφερε την Κυριακή ότι το ρωσικό πυροβολικό βομβάρδιζε προς την κατεύθυνση του Χαρκόβου "κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής επαφής", σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Bloomberg.

Υπήρξαν επίσης πυρά πυροβολικού στην περιοχή του Κραματόρσκ, μεταξύ άλλων κοντά στο Σλοβγιάνσκ, και ρωσικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές κοντά στο Μπαχμούτ και κατά τόπους προς την Αβντιγίβκα.

Τόνισε πως οι δυνάμεις του Κιέβου απέκρουσαν τις ρωσικές επιθέσεις σε αρκετές ανατολικές περιοχές και οι μάχες συνεχίζονται σε ορισμένες από αυτές, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η Ρωσία έβαλε επίσης πυρά από άρματα μάχης και πυροβολικό κατά μήκος της γραμμής επαφής στην κατεύθυνση του νότιου Μπουχ και πραγματοποίησε αεροπορικές επιδρομές κοντά στην Αντρίγιεβκα, τη Μπιλοχίρκα και το Βέλικε Αρτάκοβο.

Η ουκρανική αεροπορία και οι μονάδες πυραύλων και πυροβολικού συνεχίζουν τις επιθέσεις εναντίον συγκεντρώσεων ρωσικού ανθρώπινου δυναμικού, εξοπλισμού και αποθηκών πυρομαχικών, αναφέρεται. Παρατεταμένη απαγόρευση της κυκλοφορίας παραμένει σε ισχύ στο Μικολάιβ, όπου τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν σε βομβαρδισμούς το Σάββατο. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ