Τουρκικό σήριαλ: Όμορφος και θαρραλέος ΜΙΤατζής δέρνει ηλίθιους Έλληνες αστυνομικούς που καταπιέζουν μουσουλμάνους!!!

 
Τουρκικό σήριαλ: Όμορφος και θαρραλέος ΜΙΤατζής δέρνει ηλίθιους Έλληνες αστυνομικούς που καταπιέζουν μουσουλμάνους!!!

Ενημερώθηκε: 05/05/21 - 08:29

Τουρκική προπαγάνδα σε βάρος της χώρας μας και των Σωμάτων Ασφαλείας. Τουρκικό σήριαλ στο κρατικό κανάλι προβάλλει εικόνα τρομοκρατίας και καταπίεσης των μουσουλμάνων στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το site tourkikanea.gr σε επεισόδιο της κινηματογραφικής σειράς με τίτλο “Υπηρεσία” όμορφος και θαρραλέος ΜΙΤατζής δέρνει Έλληνες αστυνομικούς σε τουρκικό χωριό της Κοζάνης! Η εικόνα που δίνει το συγκεκριμένο επεισόδια είναι πως η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι με κακούς αστυνομικούς που καταπιέζουν εκφοβίζουν και τρομοκρατούν τους μουσουλμάνους. Τα στελέχη της ΜΙΤ είναι έξυπνα με εξελιγμένο εξοπλισμό, πατριώτες και με μεγάλη προσοχή στο να μη χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή στις επιχειρήσεις τους….

Συγκεκριμένα, το σίριαλ “Υπηρεσία” που προβάλλεται στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι TRT1 ασχολείται με τα ¨κατορθώματα¨ της Τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΜΙΤ (και) στο εξωτερικό.

Σε πρόσφατο επεισόδιο βλέπουμε δύο πράκτορες της ΜΙΤ οι οποίοι φυγαδεύουν κάποιον από την Ελλάδα προς την Τουρκία. Το αυτοκίνητο τους χαλάει κάπου κοντά στην Κατερίνη και κρύβονται σε ένα “τουρκικό” χωριό εκεί….

Εκεί αμέσως αναζητούν τον ιμάμη του χωριού, ο οποίος κάνει τα πάντα και τους βοηθά. Ο Έλληνας επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος ονόματι “Δημήτρης”, προβάλλεται ως ένας ηλίθιος, άσχημος, σκληρός και άκαρδος άνθρωπος που καταπιέζει τους μουσουλμάνους διότι λέει “δεν άλλαξαν τα ονόματα τους”… : ¨Σας είπαμε να αλλάξετε τα ονόματά σας αλλά δεν τα αλλάξατε¨…. και ακολούθως δίνει εντολή στους αστυνομικούς να σφραγίσουν το σχολείο !

Ο πρωταγωνιστής και επικεφαλής πράκτορας της ΜΙΤ είναι έξυπνος, όμορφος και φυσικά (…) δέρνει τους Έλληνες αστυνομικούς, που για να τον συλλάβουν σκοτώνουν μια ηλικιωμένη Ελληνίδα που νωρίτερα είχε βοηθήσει τους Τούρκους επειδή πίστευε στην ελληνοτουρκική φιλία….

Δείτε το χρονικό σημείο 1:35:40 και μετά

Στο 1:48:13 ο συλληφθείς ΜΙΤατζής το σκάει από το αστυνομικό τμήμα της Ελλάδας με ανατίναξη του τοίχου από έξω, ενώ αργότερα διαφεύγουν από το χωριό με ελαφρύ αεροσκάφος που κλέβουν και την ίδια ώρα οι Έλληνες αστυνομικοί από κάτω τους πυροβολούν χωρίς αποτέλεσμα…

Στο 48:32 και μετά ο ΜΙΤατζής δέρνει και 3 στελέχη της ΕΥΠ….

Με λίγα λόγια το μήνυμα προς τον Τούρκο τηλεθεατή είναι το εξής:

Πηγή: tourkikanea.gr