Τσιράκια του Ερντογάν αποκαλούν τον Καντέρ «Έλληνα μπάσταρδο»

«Τσιράκια» του Ερντογάν αποκαλούν τον Καντέρ «Έλληνα μπάσταρδο»
Ενημερώθηκε: 31/07/20 - 12:02

Η μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Τούρκο σταρ του NBA, Eνές Καντέρ και τον Ταγίπ Ερντογάν πάιρνει άγριες διαστάσεις.

Ο παίκτης των Μπόστον Σέλτικς με κάθε ευκαιρία κατακεραυνώνει το καθεστώς Ερντογάν, αλλά και τον ίδιο τον Τούρκο Πρόεδρο.

Το ίδιο έγινε και το βράδυ της Τρίτης όταν ο Καντέρ εξοργίστηκε με τα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε ένα ρκ των οποίων μάλιστα τον αποκαλούσε «Έλληνα μπάσταρδε, π...νας γιε».

Ο μπασκετμπολίστας που έχει δείξει ότι δεν φοβάται δημοσίευσε τα μηνύματα αποκαλώντας τον Τούρκο Πρόεδρο «φασίστα».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

Πιο συγκεκριμένα τα μηνύματα ανέφεραν:

"Είσαι π....νας γιος, θα πεθάνεις. Η εντολή για να σου κόψουμε το κεφάλι έχει δοθεί" έγραφε το πρώτο μήνυμα. "Θα σε σκοτώσω π...νας γιε. Έλληνα μπάσταρδε, π...νας γιε, θα σε μαχαιρώσω, θα σου δέσω τα χέρια στα πόδια και θα σε πετάξω στη θάλασσα" έγραφε το δεύτερο μήνυμα. "Θα πεθάνεις Ενές και θα πετάξουμε το πτώμα σου στα γουρούνια" έγραφε το τρίτο μήνυμα. "Θα σε σκοτώσω παλιόσκυλο. Ο Ερντογάν θα σε διαλύσει. Ο πρόεδρος θα κάνει ό,τι χρειάζεται, ηρέμησε π...νας γιε" έγραφε το τέταρτο μήνυμα.

Ο Καντέρ ως απάντηση στα απειλητικά μηνύματα έγραψε στα social media:

"Ο φασίστας Ερντογάν χρησιμοποιεί τους βλάκες του για να μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χιλιάδες που λαμβάνω καθημερινά. Δεν θα σταματήσω μέχρι κάθε αθώα ψυχή να αποφυλακιστεί. Έχω μπει στο μυαλό σου τύραννε Ερντογάν και δεν πληρώνω και ενοίκιο".

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ