Αγωγή καταπέλτης κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους τρεις του «Ράδιο Αρβύλα»

 
«Ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης»

Ενημερώθηκε: 16/12/21 - 19:58

Σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου προχώρησαν οι υπόλοιποι τρεις παρουσιαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα για την διαρροή προσωπικών στιγμών με πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχόμενο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστιος σάλος.

Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς κι ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο κι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της».

Έτσι λοιπόν, ο Ράδιο Αρβύλα, αφού αρχικά δήλωσαν την στήριξή τους στην κοπέλα και σε όσα υπέστη, τώρα περνούν στην αντεπίθεση με αγωγή καθώς έχουν πληγεί τόσο προσωπικά όσο κι επαγγελματικά από όσα διέπραξε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος είναι ήδη παρελθόν για τους Ράδιο Αρβύλα ενώ απολύθηκε και από τον ραδιοφωνικό σταθμό Rock Fm της Κύπρου.

Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλεί η καταγγελία πρώην εργαζόμενης στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, η οποία υποστηρίζει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν ένας «γλοιώδης παρενοχλητής». Μάλιστα, η ίδια ξεκαθαρίζει ότι οι υπόλοιποι συμπαρουσιαστές ήξεραν πώς φέρεται στις γυναίκες που τύχαινε να βρεθούν δίπλα του. Η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook περιγράφει πώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την παρενοχλούσε επί χρόνια, ενώ της έστελνε μηνύματα στο κινητό και στο Viber, αν και εκείνη δεν ανταποκρινόταν.

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία

Η κοπέλα που βρέθηκε στο «στόχαστρο» του Στάθη Παναγιωτόπουλου αναφέρει: «Σαν πρώην εργαζόμενη στο Ράδιο Αρβύλα θα τα πω, γιατί σαν γυναίκα τα έχω πει πολλάκις και τα είπαν κι άλλοι καλύτερα από ‘μένα.

Το θέμα της δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού εν αγνοία των συμμετεχόντων έχει προφανώς πολλές διαστάσεις, κοινωνικές, ψυχολογικές, νομικές. Θέλω εδώ να αναφερθώ σε μία μόνο, αυτή που αφορά την ανοχή των άλλων.

Ας δεχτούμε ότι οι υπόλοιποι τρεις του πάνελ δεν ήξεραν ότι ο τέταρτος ανεβάζει στο ίντερνετ προσωπικές στιγμές άλλων ανθρώπων εν αγνοία τους. Μιας και είναι αδύνατο να ξέρουμε αν ισχύει στ’ αλήθεια ή όχι, ας δεχτούμε ότι δεν το ήξεραν. Θέλω όμως, σαν άνθρωπος που συνεργάστηκα μαζί τους, να πω τι ήξεραν.

Ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής. Ήξεραν ότι την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο. Γιατί δεν έφτανε να δείξεις ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεσαι, καθώς κάθε ευγένεια την έπαιρνε ως αφορμή για περισσότερο μπάσιμο. Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ