Άγριο έγκλημα στα Τρίκαλα: Στη φυλακή ο συζυγοκτόνος

 
Άγριο έγκλημα στα Τρίκαλα: Στη φυλακή ο συζυγοκτόνος

Ενημερώθηκε: 24/05/18 - 16:35

Έγκλημα στα Τρίκαλα: Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο 50χρονος συυγοκτόνος που κατακρούργησε τη Βάια Γκανιά με μαχαιριές βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Ο ίδιος ισχυρίσθηκε στην απολογία του ότι έφθασε στο έγκλημα σε βρασμό ψυχής, γιατί γυναίκα του του μίλησε απαξιωτικά. Ο 50χρονος υποστήριξε ότι είχε καλέσει τη γυναίκα του για να μιλήσουν, με στόχο να την πείσει να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει σε βάρος του και επρόκειτο να εκδικαστούν την Τρίτη: Η άτυχη Βάια δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του μικρότερου παιδιού και του εγγονιού της το μεσημέρι της Δευτέρας.

Άγριο έγκλημα στα Τρίκαλα: Ανείπωτος θρήνος και οργή στην κηδεία της Βάιας Γκανιά

Διαβάστε ακόμα: 

Οι μαρτυρίες από τους γείτονες, ωστόσο, αναδεικνύουν ότι η γυναίκα είχε περάσει μαρτυρική ζωή στο πλευρό του άνδρα που είχε ερωτευθεί στα 16 της και δεν είχε διστάσει να τον ακολουθήσει. Πολλές φορές είχαν γίνει μάρτυρες λεκτικής κακοποίησης και ξυλοδαρμών. Η γυναίκα είχε ζητήσει δικαστική συνδρομή προκειμένου ο άνδρας της να υποχρεωθεί να φύγει από το σπίτι για να προχωρήσει στη συνέχεια το διαζύγιο.

 Έγκλημα στα Τρίκαλα: Ο συζυγοκτόνος εμφανίζεται συντετριμμένος, τον προκαλούσε η εκλιπούσα, λένε οι συνήγοροι

Διαβάστε ακόμα:

Ο πατέρας του δράστη ισχυρίσθηκε ότι το θύμα απατούσε τον γιο του, παραβλέποντας το γεγονός ότι ο γιος του είχε αποκτήσει παιδί εκτός γάμου με άλλη γυναίκα, η οποία σήμερα ήταν παρούσα στα δικαστήρια των Τρικάλων για να του συμπαρασταθεί.