Αιγάλεω: Συμπλοκή μαθητή με διευθυντή σχολείου - Τι υποστηρίζουν οι δυο πλευρές

 
ΕΠΑΛ Αιγάλεω

Ενημερώθηκε: 05/10/22 - 11:02

Συμπλοκή 16χρονου μαθητή με τον διευθυντή σημειώθηκε χτες το μεσημέρι στο 2ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τα όσα έγινα γνωστά, ο 16χρονος φέρεται να επιτέθηκε στον διευθυντή και να του πήρε το κινητό τηλέφωνο του διευθυντή, ο οποίος προσπάθησε να το πάρει πίσω. Ο μαθητής προσπαθώντας να χτυπήσει τον διευθυντή, χτύπησε σε τζαμαρία που έσπασε.

Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας όπου του έγινε μαγνητική εξέταση και ράμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες στο αστυνομικό τμήμα πήγε ο διευθυντής που για τρίτη φορά δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο μαθητή.

Αργά χθες τη νύχτα, ο 16χρονος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού καθώς καταγγέλλει πως τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Μήνυση υπέβαλε και ο διευθυντής του σχολείου ο οποίος υποστηρίζει πως δεν υπήρξε χειροδικία και ο ανήλικος τραυματίστηκε επειδή έσπασε με το χέρι του ένα τζάμι.

Λίγη ώρα πριν από τον καβγά, οι μαθητές είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο και έβαζαν κάδους στους διαδρόμους. Αυτή η άτυπη κατάληψη, σύμφωνα με τους καθηγητές του σχολείου, ήταν η αφορμή για όσα ακολούθησαν.

Σήμερα, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό καθώς οι καθηγητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας ώστε να εκτονωθεί η ένταση μετά το δυσάρεστο περιστατικό.

Πέρσι τον Δεκέμβρη στο συγκεκριμένο σχολείο συνέβη ακόμα ένα περιστατικό βίας, αυτήν τη φορά ανάμεσα σε μαθήτρια και καθηγητή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ