Ακάλυπτο το Εφετείο: Κάμερες εκτός λειτουργίας εδώ και 15 χρόνια!

Βόμβα στο Εφετείο: "Περίπατος" για τους τρομοκράτες η έλλειψη καταγραφής από κάμερες παρακολούθησης
Ενημερώθηκε: 22/12/17 - 21:45

Απίθανα και άκρως απίστευτα πράγματα αποκαλύπτονται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στην προσπάθειά τους να διαλευκάνουν την βομβιστική επίθεση στο Εφετείο.

Όπως έγινε ήδη γνωστό από την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι άγνωστοι, είχε κλαπεί από την περιοχή του Συντάγματος, όπου το είχε σταθμεύσει προσωρινά ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος διαμένει σε άλλη περιοχή. Το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας όμοιου οχήματος, που κυκλοφορεί νόμιμα σε περιοχή των νοτίων προαστίων.

Κι ενώ  αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας στον κάλυκα των 7,62χ 39mm, που παραπέμπει σε καλάσνικοφ, με το οποίο πυροβόλησαν οι δράστες εναντίον του αστυνομικού, η έκπληξη των ανδρών της Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, όταν πήγαν να αναζητήσουν το υλικό από το βίντεο ασφαλείας, ήταν μεγάλη.

Διαπιστώθηκε ότι οι κάμερες του Εφετείου έχουν να καταγράψουν από το... 2002! Και όχι μόνο αυτό. Διαπιστώθηκε επίσης ότι παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις κατά το παρελθόν, δεν μπήκαν ποτέ κάμερες σε κρίσιμα εξωτερικά σημεία του Εφετείου.Όλοι καταλαβαίνουν ότι οι δράστες έκαναν ουσιαστικά "περίπατο" δίχως να καταγραφούν οι κινήσεις τους. 

ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

 

Στην ΕΛ.ΑΣ. δίνουν ιδιαίτερη σημασία για να διαπιστώσουν εάν ταυτοποιείται με τα πολεμικά καλάσνικοφ της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, που θεωρείται από ορισμένους ότι βρίσκεται πίσω από το χτύπημα. Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών είχε κάνει βομβιστική απόπειρα στο υπ. Εργασίας το 2016 και είχε χτυπήσει με βόμβα το υποκατάστημα της Eurobank στην οδό Σανταρόζα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη μέχρι τώρα έρευνα προκύπτει ότι το καλάσνικοφ είναι «καθαρό».