Ανατροπή σοκ-Ποιος ζητάει και γιατί την εκταφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη

 
Ανατροπή σοκ-Ποιος ζητάει και γιατί την εκταφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ενημερώθηκε: 29/12/17 - 11:16

Ανατροπή σοκ στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς ο ιδιωτικός αστυνομικός Κώστας Σπύρου ζητά την εκταφή της σωρού του άτυχου φοιτητή καθώς δεν εγκαταλείπει την θεωρία πως τον δολοφόνησαν.

Γιάννενα

θύματος

Πρόκειται για την αναφορά που έχει κατατεθεί στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών στα αλλά και σε άλλες αρμόδιες υπηρεσίες απο τον ιδιωτικό αστυνομικό Κώστα Σπύρου. Αυτός μαζί με την ομάδα του πήραν εντολή απο τον θείο του προκειμένου να ψάξουν την υπόθεση. Και το έκαναν.

εκταφή

Και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο Γιακουμάκης δολοφονήθηκε. Μάλιστα προτείνει να γίνει της σορού, προκειμένου να διαπιστωθούν και με αποδείξεις οι ισχυρισμοί του.

ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τον Κώστα Σπύρου, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έχει δολοφονηθεί από 9 άτομα. «Τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, τον σκότωσαν 9 παιδιά, όλα μαζί», όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

«Έχω βίντεο που δείχνει ότι έχουν πέσει πάνω του 9 παιδιά, τον βαράνε, του έχουν σπάσει τα κόκαλα. Έπειτα υπάρχει μαρτυρία που λέει ότι άκουσε θορύβους από το δωμάτιο του Βαγγέλη, που έδειχναν ότι εκεί υπήρξε βία».

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

«Το παιδί, του έκαναν πολλά πράγματα, τον χτύπησαν πριν τον σκοτώσουν, ο θάνατος του προήρθε από πολλά χτυπήματα», πρόσθεσε ο κ. Σπύρου γνωστοποιώντας ότι έχει καταθέσει στην δικαιοσύνη δύο χρονολόγια, για τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη