Ανήλικοι στο Καρναβάλι της Πάτρας έπεφταν σαν τα κοτόπουλα από το μεθύσι

Ανήλικοι στο Καρναβάλι της Πάτρας έπεφταν σαν τα κοτόπουλα από το μεθύσι
Ενημερώθηκε: 20/02/18 - 15:55

Στην... πρωτεύουσα του καρναβαλιού, την Πάτρα, οι περίπου 30.000 καρναβαλιστές και τα εντυπωσιακά άρματα του Δήμου Πατρέων που πήραν μέρος στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής προσέφεραν ένα ξεχωριστό θέαμα, διάρκειας περίπου πέντε ωρών.

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα ευτράπελα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς λίγο έλειψε να καεί ζωντανό ένα δίχρονο κοριτσάκι που παρακολουθούσε μαζί με τους γονείς του την παρέλαση στην πλατεία Γεωργίου, όταν κατά την αποχώρηση ενός πληρώματος οι καρναβαλιστές πέταξαν προς το κοινό ένα αναμμένο βεγγαλικό, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά η στολή που φορούσε η μικρή.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Πολλά συνέβησαν και κατά τη διάρκεια της βραδινής παρέλασης του Σαββάτου, με δεκάδες λιπόθυμους μεθυσμένους επισκέπτες νεαρής ηλικίας. Χρειάστηκε η άμεση ανταπόκριση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού καθώς και του ΕΚΑΒ, οι οποίοι τους πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Την ίδια μέρα πάνω σε παγκάκι της πλατείας Παντάνασσας χάρηκε τον ασυγκράτητο έρωτά του ένα νεαρό ζευγάρι μεθυσμένων, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των περιστατικών.

Πηγή: Espressonews