Άνω-κάτω το σπίτι του 67χρονου στην Κατερίνη που βρέθηκε μαχαιρωμένος με 4-5 χτυπήματα στην κοιλιά

 
Άνω-κάτω το σπίτι του 67χρονου στην Κατερίνη που βρέθηκε μαχαιρωμένος με 4-5 χτυπήματα στην κοιλιά

Ενημερώθηκε: 15/01/17 - 13:24

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας Κατερίνης για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη σε βάρος ενός 67χρονου συνταξιούχου που βρέθηκε νεκρός από πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι μέσα στο σπίτι του.

Όλα ξεκίνησαν περίπου ένα τέταρτο πριν τις τρεις τα ξημερώματα, όταν η Πυροσβεστική ενημέρωσε την Αστυνομία για ένα αυτοκίνητο που είχε πάρει φωτιά από εμπρησμό και είχε μεταβεί κλιμάκιο για να το σβήσει, σε δρόμο έξω από την Κατερίνη. Οι αστυνομικοί από τις πινακίδες του αυτοκινήτου βρήκαν σε ποιον ανήκε και πήγαν στο σπίτι του, όπου ανακάλυψαν τον 67χρονο πεσμένο στο πάτωμα, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Το θύμα έφερε 4-5 βαθιά πλήγματα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και το σπίτι εμφάνιζε έντονα ίχνη αναστάτωσης. Το κίνητρο του άγριου αυτού εγκλήματος ενδεχομένως να είναι η ληστεία λόγω της γενικότερης εικόνας που εμφάνιζε το σπίτι ή προσωπικές διαφορές, ωστόσο οι έρευνες της Ασφάλειας είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και έτσι στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για το θύμα.

Σχετικά Θέματα:

Άγρια δολοφονία στην Κατερίνη: Βρέθηκε σφαγμένος στο σπίτι του