Απίστευτες απειλές από Τούρκους χάκερ: Θα διαρρεύσουμε στοιχεία του υπουργείου Εξωτερικών σας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες απειλές από Τούρκους χάκερ: Θα δώσουμε διαρρεύσουμε στοιχεία του υπουργείου Εξωτερικών σας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 03/05/18 - 00:03

Χωρίς καμία ντροπή οι Τούρκοι χάκερ που επιτέθηκαν στη σελίδα του ΑΠΕ δηλώνουν πως θα συνεχίσουν τη δράση τους, αν δε ληφθούν -σύμφωνα με τα δικά τους σταθμά- οι σωστές αποφάσεις για τους 8 Τούρκους αξιωματιούς.

Σε συνέντευξη που έδωσαν στην τηλεόραση του Σκάι και τον Μανώλη Κωστίδη, οι Τούρκοι δεν διστάζουν να απειλήσουν ακόμη και με διαρροή στοιχείων του υπουργείου Εξωτερικών, τα οποία, όπως ισχυρίσθηκαν έχουν περιέλθει στην κατοχή τους.

Ακόμη, δίνουν στους εαυτούς τους τον χαρακτηρισμό "Πολεμιστές του Διαδικτύου" και η συνέντευξη έγινε σε κάποιο γραφείο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. 

Οι χάκερ ισχυρίσθηκαν ότι μπορούν να δημοσιοποιήσουν στοιχεία από το υπουργείο Εξωτερικών. Σημειώνεται ότι μετά το χακάρισμα της ιστοσελίδας του ΑΠΕ, η ίδια ομάδα προχώρησε σε άλλες τέσσερις παραβιάσεις ιστοσελίδων- αυτής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου, δύο εταιρειών και μιας εφημερίδας στην Κρήτη. 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι χάκερ "μπορούν να κατεβάσουν" σελίδες ελληνικών φορέων και οργανισμών και αυτό θα εξαρτηθεί το επόμενο διάστημα "από τις αποφάσεις σχετικά με τους γκιουλενιστές". Μάλιστα, απάντησαν ότι η ομάδα τους αριθμεί "χιλιάδες μέλη". 

Οι χάκερ, 35άρηδες στην πλειονότητά τους, όπως επισήμανε ο Μ.Κωστίδης εστίασαν στην υπόθεση των οκτώ αξιωματικών που εκζητούνται από την Τουρκία ως πραξικοπηματίες. Μάλιστα, οι ίδιοι έλαβαν ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να δώσουν τη συνέντευξη, ενώ παράλληλα με τον οπερατέρ του τηλεοπτικού σταθμού, κινηματογραφούσαν και εκείνοι τη συζήτηση με τον δημοσιογράφο.