Αποκαλύφθηκε φρικτό έγκλημα στα Πετράλωνα, μετά από 13 χρόνια!

Αποκαλύφθηκε φρικτό έγκλημα στα Πετράλωνα, μετά από 13 χρόνια!
Ενημερώθηκε: 03/10/20 - 17:30

Αποκαλύφθηκε έγκλημα, ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια! Πρόκειται για την υπόθεση εξαφάνισης μητέρας και κόρης, 59 και 21 ετών αντίστοιχα.

Τα πτώματα των δύο γυναικών, δεν βρέθηκαν ποτέ! Η εξέλιξη της υπόθεσης, συγκλονίζει και προκαλεί φρίκη...

Πρόκειται για διπλό φονικό στα Πετράλωνα, τον Ιούλιο του 2007. Η υπόθεση ωστόσο, εξιχνιάστηκε τώρα από την αστυνομία.

Η εξαφάνιση των δύο γυναικών (της 59χρονης και της 21χρονης), δηλώθηκε στις 6 Ιουλίου του 2007, στο Τ.Α. Ομονοίας. Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ωστόσο πρόσφατα, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών του Τμήματος Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων, συνέστησε ειδική ερευνητική ομάδα για την επανεξέταση της υπόθεσης.

Οι πληροφορίες αυτές, αφορούσαν 2 Πακιστανούς, 54 και 60 ετών, οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις.

Η ομολογία της πράξης τους

Οι δύο άνδρες εξετάστηκαν από την αστυνομία και τελικώς ομολόγησαν την αποτρόπαια πράξη τους. Όπως ανέφεραν, ο 54χρονος είχε συνάψει σχέση με την κόρη, αλλά η μητέρα της τον εκβίαζε ότι θα τα πει όλα στη γυναίκα του.

Έτσι αποφάσισε να κάνει το ειδεχθές έγκλημα. Τις κάλεσε στο σπίτι του στα Πετράλωνα και έπειτα τις στραγγάλισε και τις 2 με σκοινί.

Μαζί με τον συνεργό του, τις τεμάχισαν και τις έβαλαν σε σακούλες, όπου με τη βοήθεια και ενός τρίτου ατόμου τις πέταξαν στα σκουπίδια.

Οι σοροί των δύο γυναικών, δεν βρέθηκαν ποτέ. Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, υποβλήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση. Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εις βάρος των δύο δραστών, οι οποίοι τελικώς συνελήφθησαν.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ