Αποκαλύψεις στον ΑΝΤ1 και από άλλη κοπέλα που γλίτωσε από τον βιαστή της Δάφνης

Αποκαλύψεις στον ΑΝΤ1 και από άλλη κοπέλα που γλίτωσε από τον βιαστή της Δάφνης
Ενημερώθηκε: 09/05/17 - 13:10

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τον 52χρονο Παναγιώτη Κοντζιλέλο από την Δάφνη που φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, όπου υπέβαλε σε έναν βασανιστικό εφιάλτη την 20χρονη φοιτήτρια.

Στην απολογία του δράστη αναφέρεται ξεκάθαρα πως είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να βρει άλλα θύματα καθώς είχε ξανακάνει κίνηση και σε άλλη κοπέλα που είχε πέσει στην παγίδα της αγγελίας του.

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» κοπέλα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της περιέγραψε την επίσκεψη της στο σπίτι του 52χρονου με σκοπό τη σύναψη εργασιακής σχέσης, μέχρι που οι υποψίες την οδήγησαν, για καλό δικό της, μακριά από το διαμέρισμα.

Η καταγγέλουσα ανέφερε πως έπεσε στην ίδια παγίδα με την 20χρονη φοιτήτρια καθώς και εκείνη απάντηση στην αγγελία εργασίας για φροντίδα σπιτιού, αλλά όπως ανέφερε όταν πήγε στο διαμέρισμα του 52χρονου εκεί βρισκόταν και μια άλλη γυναίκα,, η οποία της είπαν ότι ήταν η σύντροφός του.

«Το πρόσωπό του μου φάνηκε λες κι ήμουν στο δάσος κι ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει», ήταν η συγκλονιστική καταγγελία της κοπέλας, ενώ τονίζει ότι της έκανε εντύπωση οι γάζες που είχε στο κρεβάτι του. Η απάντηση του 52χρονου τότε ήταν πως τον βοηθούν να κοιμηθεί, ενώ εντύπωση είχε προκαλέσει στην κοπέλα πως ο δράστης την είχε ρωτήσει «γιατί φορά σκούρα ρούχα» ενώ της είχε πει πως «είναι τυφλός 100%».

Η γυναίκα θορυβήθηκε και αποχώρησε, όταν οι δυο τους δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.

Είναι τελικά τυφλός ή οχι;

Το ζήτημα της όρασης του δράστη επίσης προκαλεί ερωτηματικά καθώς όπως αναφέρουν γείτονες του 52χρονου μέχρι πρόσφατα φέρεται να οδηγούσε μηχανάκι. Συγκεκριμένα ένας γείτονας που έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση της αστυνομίας σε δηλώσεις του στο «Καλημέρα Ελλάδα» σημείωσε πως ο 52χρονος μέχρι πριν ένα χρόνο κυκλοφορούσε στη γειτονιά με ένα άσπρο παπάκι.

«Δεν ήξερα καν ότι ήταν τυφλός, από τα κανάλια έμαθα ότι ήταν ΑμΕΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. , Θ.Χρονόπουλος, πάντως, καλεί όποιον διαθέτει πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο να προσέλθει στην Αστυνομία, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι «η ανωνυμία τηρείται στο ακέραιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός είναι ο βιαστής της φοιτήτριας-Πληροφορίες ζητά η ΕΛ.ΑΣ. και από τυχόν άλλα θύματά του (ΦΩΤΟ)

Στον εισαγγελέα ο 52χρονος δράστης της Δάφνης-Tι ισχυρίζεται για τον βιασμό (ΦΩΤΟ)

Η φοιτήτρια σώθηκε από τον βιαστή της εξαιτίας της άμεσης κινητοποίησης των γονέων της και της Αστυνομίας