Αυτός είναι ο βιαστής της φοιτήτριας-Πληροφορίες ζητά η ΕΛ.ΑΣ. και από τυχόν άλλα θύματά του (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο βιαστής της φοιτήτριας-Πληροφορίες ζητά η ΕΛ.ΑΣ. και από τυχόν άλλα θύματά του (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 08/05/17 - 16:28
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 4 Μαΐου 2017 στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας που φυλάκισε στο σπίτι του, έδεσε, αναισθητοποίησε, βίαζε και μαγνητοσκοπούσε τις φρικαλεότητές του, επί ένα 24ωρο...

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ' εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

Παναγιώτη Κοντζιλέλο του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, ότι η Αστυνομία ερευνά την πιθανότητα να έχει κάνει άγρα θυμάτων μέσω αγγελιών με τον ίδιο τρόπο που προσέγγισε την άτυχη 20χρονη και για αυτό δημοσιοποιούνται τα στοιχεία του και η φωτογραφία του, για την πιθανότητα δηλαδή που έχει τυχόν υπάρξει άλλο θύμα και τον αναγνωρίσει. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ίδιος ανέφερε πως υπήρξε στις αρχές του χρόνου και μία άλλη κοπέλα, από την Αλβανία αυτή την φορά, με την οποία όπως είπε έπραξε τα ίδια πράγματα, αλλά στην δική της περίπτωση ισχυρίστηκε ότι την έδιωξε όταν ανακάλυψε ότι δήθεν του έκλεψε ένα δαχτυλίδι.

Σχετικά Θέματα:

Σοκάρει η κατάθεση της 20χρονης φοιτήτριας για τον 52χρονο σάτυρο

Ο 52χρονος βιαστής συνεχίζει προκλητικά να υποστηρίζει πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη ήταν με την θέληση του 20χρονου κοριτσιού

Στον εισαγγελέα ο 52χρονος δράστης της Δάφνης-Tι ισχυρίζεται για τον βιασμό (ΦΩΤΟ)

Περίεργη ανάρτηση στο Facebook πριν 6 μήνες προειδοποιούσε για “επίδοξο βιαστή” στην Δάφνη

Η φοιτήτρια σώθηκε από τον βιαστή της εξαιτίας της άμεσης κινητοποίησης των γονέων της και της Αστυνομίας

Σοκ! Προσέλαβε 20χρονη φοιτήτρια για οικιακή βοηθό, την έδεσε στο κρεβάτι και την βίαζε όλη ημέρα