Αρνήθηκε την συνεργεία του ο 21χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της Τοπαλούδη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΚΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗΣ
Ενημερώθηκε: 06/05/20 - 21:19

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την αποτρόπαια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ήρθαν στην δημοσιότητα με την κατάθεση, για δεύτερη μέρα του ροδίτη κατηγορούμενουΣτην έναρξή της, ο 21χρονος κατηγορούμενος ξέσπασε σε κλάματα στη δικαστική αίθουσα, καθώς υποστήριξε ότι δεν συμμετείχε στην άγρια δολοφονία.

«Δεν τη σκότωσα εγώ, κυρία πρόεδρε, τη βοήθησα. Όταν την έκανα μπάνιο, μου είπε "πήγαινέ με στο νοσοκομείο"» φώναζε κλαίγοντας ο κατηγορούμενος, την ώρα που αναφερόταν στη γνωριμία του με την Ελένη.

Ο 21χρονος υποστήριξε ότι γνώρισε τον συγκατηγορούμενό του πριν από έναν χρόνο, στο γυμναστήριο.

Όπως είπε, όταν πρότεινε στην Ελένη, την οποία είχε γνωρίσει δύο μέρες νωρίτερα, να συνευρεθούν μαζί με τον Ροδίτη κατηγορούμενο, απάντησε θετικά.

«Πήγαμε στο σπίτι του συγκατηγορουμένου μου κι όταν η Ελένη τον απέρριψε, εκείνος νευρίασε. Αυτός εξοργίστηκε και άρχισε να τη χαστουκίζει, να τη χτυπάει, να την κλωτσάει. Δεν ήξερα ποιον να υποστηρίξω, την κοπέλα ή τον φίλο μου. Έφυγε και γύρισε με ένα μαχαίρι, άρχισε να τη μαχαιρώνει και μετά το πέταξε κάτω με δύναμη. Μετά έπιασε το σίδερο από δίπλα και άρχισε να τη χτυπάει. Τον έσπρωξα και μου είπε "εσύ να κάτσεις στη γωνία. Φοβήθηκα για τη ζωή μου» υποστήριξε.

Στη συνέχεια, όπως είπε, βοήθησε την κοπέλα να πλυθεί από τα αίματα μέσα στο μπάνιο κι αποφάσισαν να την πάνε στο νοσοκομείο, όμως ο Ροδίτης είχε άλλα σχέδια.

«Κατευθυνόμασταν στο νοσοκομείο, αλλά είδα ότι μπήκε σε έναν χωματόδρομο και κατάλαβα ότι δεν πάει στο νοσοκομείο. Βγήκε έξω και μου είπε: "Εγώ θα την τελειώσω, αυτή θα με κλείσει φυλακή". Την πήρε στον ώμο του και γύρισε μετά από δέκα λεπτά και μου είπε "εντάξει Αλβανέ, τελείωσε, μπες μέσα"».

Αργότερα, όπως είπε, ο κατηγορούμενος στην απολογία του, επέστρεψαν στο σπίτι για να το καθαρίσουν, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του από τον Ροδίτη κατηγορούμενο.

«Μου είπε "αν αυτό το πεις πουθενά, θα σου κάνω τα ίδια και χειρότερα και στην οικογένειά σου". Το ξέρω είναι λάθος μου όλο αυτό που το άφησα να γίνει, αλλά πραγματικά εγώ είμαι αυτός που δεν προστάτεψα την Ελένη. Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη. Δεν έχω τη δύναμη να κοιτάξω αυτόν τον άνθρωπο. Μια μεγάλη συγγνώμη» ανέφερε στην απολογία του.