Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες του βιασμού της 50χρονής καθαρίστριας στα Κάτω Πετράλωνα

ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
Ενημερώθηκε: 20/06/21 - 22:38

Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες του βιασμού της 50χρονής καθαρίστριας στα Κάτω Πετράλωνα. Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ενώ η αστυνομία ανέμενε το ένταλμα του εισαγγελέα για να συλλάβει τους δράστες, αυτοί φαίνεται πως το έσκασαν από τον φωταγωγό!

Δράστες σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τα μέχρι στιγμής στοιχεία δράστες της αποτρόπαιας αυτή πράξης φέρονται δύο άτομα, από τα οποία το ένα είναι βουλγαρικής καταγωγής, 34 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος ο 34χρονός δράστης την πλησίασε από πίσω της ενώ καθάριζε την πολυκατοικία και συγκεκριμένα το ασανσέρ, της έκλεισε το στόμα και την έσυρε με τη βία στο διαμέρισμα του, όπου την κακοποίησε επί ώρες.

Η 50χρονή κατάφερε να ξεφύγει από το διαμέρισμα του δράστη πηδώντας στο διπλανό μπαλκόνι, όπου την βρήκαν αιμόφυρτη γείτονες. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε αθλία κατάσταση, βάναυσα κακοποιημένη, σύμφωνα με τις μαρτυρίες. Εξιτήριο, η άτυχη γυναίκα, πήρε την Κυριακή από το νοσοκομείο της Νίκαιας.

Είναι η πρώτη φορά που ο 34χρονός Βούλγαρος απασχολεί τις αρχές. Οι γείτονες αναφέρουν, πως ο δράστης κακοποιούσε και τη μητέρα του η οποία είναι επίσης καθαρίστρια. 

Το περιστατικό έγινε γνωστό και στα social media. Με πρωτοβουλία ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου έγινε συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το σπίτι στη συμβολή των οδών Κειριάδων και Συμμαχιδών στα Πετράλωνα.