Αυτοί είναι οι ληστές που προσποιούνταν τους εφοριακούς και τους διαφημιστές εναλλακτικής ενέργειας

 
Αυτοί είναι οι απατεώνες που ξάφριζαν ανυποψίαστους πολίτες

Ενημερώθηκε: 03/08/18 - 16:31

Στην δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία σπείρας απατεώνων που με την μέθοδο της απασχόλησης είχαν αδειάσει σπίτια σε πολλές περιοχές της Αττικής.

μεθόδου της απασχόλησης

Τα μέλη κι αυτής της σπείρας ακολουθούσαν την γνωστή τακτική της .Προσποιούνταν υπαλλήλους εταιρίας ενέργειας ή εφοριακούς και έτσι με αυτόν τον τρόπο έμπαιναν στα σπίτια ανενόχλητοι.Στη συνέχεια ο ένας εξ αυτών απασχολούσε το θύμα ενώ οι υπόλοιποι έμπαιναν στο εσωτερικό του σπιτιού και αφαιρούσαν χρήματα και τιμαλφή.

Οι απατεώνες συνελήφθησαν στην Αγία Παρασκευή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας σε συνεργασία με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, κι ενώ είχαν προσπαθήσει νωρίτερα να ληστέψουν με τον παραπάνω τρόπο σπίτι.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής, εξιχνιάσθηκαν επιπλέον δύο περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

ΜΑΚΡΗ Νικόλαο του Ελευθερίου και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 10-7-1989 στην Αθήνα

"

ΣΙΑΜΠΑΝΗ Κωνσταντίνο του Παναγιώτη και της Δωροθέας, γεννηθέντα στις 21-1-1989 στην Αθήνα

"

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη αγνώστου πατρός και της Ειρήνης, γεννηθέντα στις 22-1-1996 στην Αθήνα

"

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες που αναγνωρίζουν τους δράστες ή έπεσαν θύματα ληστείας από τους συγκεκριμένους, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6392023 του Τμήματος Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.