Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: "Δεν καταλάβαμε πως ήταν βιασμός αυτό που συνέβη " είπε στην απολογία του ο έκτος ανήλικος

 
Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: "Δεν καταλάβαμε πως ήταν βιασμός αυτό που συνέβη " είπε στην απολογία του ο έκτος ανήλικος

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 28/12/22 - 21:24

Ένας ακόμη 16χρονος προφυλακίστηκε σήμερα μετά την απολογία του για τη φρικιαστική υπόθεση με τον βιασμό 15χρονου στο Ίλιον. Την ίδια ώρα, όμως, ήταν αποκαλυπτικά τα όσα κατέγραφαν σε βίντεο και είχαν στα κινητά τους οι νεαροί κατηγορούμενοι.

Μέχρι τώρα όλοι οι κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στη φρικτή υπόθεση με τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον, προσπαθούν να πείσουν την ανακρίτρια ότι ήταν ένα αθώο παιχνίδι και πως δεν κατάλαβαν πως ήταν βιασμός αυτό που συνέβη.

Ο ανήλικος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την απολογία του στον Ανακριτή Ανηλίκων.

«Δηλώνω κατηγορηματικά και θα το αποδείξω ότι ουδεμία σχέση έχω με τις αποτρόπαιες πράξεις που υπέστη ο (…) με τον οποίο συνεχίζω να έχω φιλικές σχέσεις μέχρι και σήμερα. Οφείλω όμως μια τεράστια συγγνώμη σ’ αυτόν και την οικογένειά του», είπε ο κατηγορούμενος , ο οποίος παραδέχθηκε μεν ότι ήταν παρών στο περιστατικό της 19ης Νοεμβρίου 2022, το οποίο όμως, σύμφωνε με τη δική τους υπερασπιστική γραμμή, προσπάθησε να σταματήσει φωνάζοντας στα άτομα που συμμετείχαν να μην προχωρήσουν.

«Είναι αληθές ότι κατά το συμβάν στις 19 Νοεμβρίου 2022 ήμουν παρών, καθόμουν στον καναπέ και δεν είχα αντιληφθεί τι επρόκειτο να συμβεί. Είχα γνώση του προηγούμενου βίντεο που είχε βιντεοσκοπηθεί στις 11 Νοεμβρίου αλλά δεν περίμενα ότι θα ξαναγινόταν κάτι τέτοιο. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού εγώ φώναξα «ρε τι κάνετε». Σε αυτό και μόνο το περιστατικό εμπλέκομαι ως θεατής και δεν είχα πουθενά αλλού ανάμειξη σε κανένα άλλο περιστατικό» ανέφερε – κατά πληροφορίες – ο 15χρονος στο απολογητικό του υπόμνημα.

Ο κατηγορούμενος, εκτός του ότι κρίθηκε προφυλακιστέος για τα άγρια βασανιστήρια που κατήγγειλε ότι υπέστη ο 15χρονος, δεν συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους και εμφανίστηκε στις Αρχές αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Ο ανήλικος πήγε το πρωί στο ανακριτικό γραφείο με τους γονείς του και τον συνήγορό του και, μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί για την υπόθεση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ