Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

 
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ενημερώθηκε: 19/01/22 - 11:49

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ασίγαστη η οργή για το βιασμό (και τους ενόχους) της 24χρονης κοπέλας σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Από την άλλη, η Γεωργία με το θάρρος της να μιλήσει δημοσίως δείχνοντας το πρόσωπό της έχει κερδίσει το σεβασμό όλων και ταυτόχρονα συγκλονίζει με όσα περιγράφει για εκείνη τη βραδιά. «Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ» λέει η κοπέλα πουέπεσε θύμα εμπιστοσύνης στο λάθος πρόσωπο. «Προσπαθώ να βρω δικαίωση, να μιλήσει όποια κοπέλα ήταν στο πάρτι»

Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης ο δικηγόρος της κοπέλας, αναφέρθηκε σε αυτά που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Παράλληλα αποκάλυψε πως έχει στη διάθεσή του ακόμα δύο καταγγελίες για βιασμούς.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Ζιώγας, είπε ότι από την εξέταση στη νεαρή προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία.

Η εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας παρέλαβε σήμερα, όπως είπε έγινε στις 2 Ιανουαρίου.

Τα τελικά αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης αναμένεται να γνωστοποιηθούν σήμερα, ενώ πρόσθεσε ότι έχει υπογραφεί ηλεκτρονικά η ιατροδικαστική έκθεση.

Ο ίδιος επεσήμανε πως από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις δεν μπορεί να προκύψει εάν τής είχε χορηγηθεί κάποια ουσία, όπως καταγγέλλει η 24χρονη, κι αυτό θα φανεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται.

Ο κ.Ζιώγας είπε παράλληλα, πως τού έχουν καταγγέλλει ακόμα δύο γυναίκες, το βιασμό τους με τον ίδιο τρόπο.