Βίκυ Σταμάτη:Η άσεμνη χειρονομία που θα συζητηθεί

Βίκυ Σταμάτη: Δεν δίστασε να σηκώσει το μεσαίο της δάχτυλο στους δημοσιογράφους (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 01/11/17 - 16:35

Aίτηση διαζυγίου υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη μετά τη νέα καταδίκη της για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών επικαλούμενη την ανάγκη να προστατεύσει το ανήλικο παιδί της.

Κι ενώ επιβιβαζόταν στο ταξί που θα την μετέφερε στο Εφετείο, η Βίκυ Σταμάτη, δεν...ξέχασε τους δημοσιογράφους που περίμεναν εκεί για μία της δήλωση. Με μία κίνηση που ήδη άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να προκαλεί αντιδράσεις, σήκωσε το μεσαίο της δάχτυλο επιδεικτικά προς τους δημοσιογράφους, αφήνοντάς τους άφωνους.

"  

Το δελτίο Τύπου της Ν. Αγαπηνός (δικηγορικής εταιρείας στην οποία η Β. Σταμάτη έχει αναθέσει την υπόθεση διαζυγίου) αναφέρει:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από την Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου “Τσοχατζοπούλου”. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανηλίκου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».

Πηγή φωτό:iefimerida.gr