Βουλευτικές εκλογές 2019: Δείτε εδώ το exit poll

 
Βουλευτικές εκλογές 2019: Δείτε εδώ το exit poll

Ενημερώθηκε: 07/07/19 - 17:28

Βουλευτικές εκλογές 2019 - Αποτελέσματα: Σε λίγο κλείνουν οι κάλπες και το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα των εκλογών κορυφώνεται. Δεδομένης της σχεδόν βέβαιης νίκης της ΝΔ το ενδιαφέρον εστιάζεται στο εύρος της διαφοράς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και αν η ΝΔ επιτύχει την αυτοδυναμία αλλά και στο θρίλερ του 3%.

Το πόσα και ποια κόµµατα θα καταφέρουν τελικά να περάσουν το κατώφλι του 3% ώστε να εκλέξουν βουλευτές είναι πολύ πιθανόν να αποµείνει ως µοναδικός λόγος για ξενύχτι το βράδυ των εκλογών.

Νωρίτερα από τις πρόσφατες ευρωεκλογές θα ξέρουμε το αποτέλεσμα των εκλογών 2019, βάσει των εκτιμήσεων του υπουργείου Εσωτερικών.

Της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών 2019, θα προηγηθεί η δημοσιοποίηση του exit poll 2019 τη στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες, δηλαδή στις 19.00 ακριβώς.

Βουλευτικές εκλογές 2019 - Αποτελέσματα: Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα των exit poll

exit poll

Το exit poll των σημερινών εκλογών είναι κοινό για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Το ίδιο exit poll εκτίμησης των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών θα ανακοινώσει και η ΕΡΤ, η οποία στις ευρωεκλογές είχε δώσει το δικό της .

Περίπου δυο ώρες μετά από το exit poll, γύρω στις 21:00, αναμένεται να γίνει και η πρώτη ασφαλής εκτίμηση των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών 2019, από τα στοιχεία που θα έχει ήδη στη διάθεσή της η Singular Logic.

Οι επίσημες ανακοινώσεις του ΥΠΕΣ για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών 2019 αναμένεται να γίνουν από τον υπηρεσιακό ΥΠΕΣ Αντώνη Ρουπακιώτη.

Στον ακόλουθο πίνακα (πηγή: Καθημερινή) τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών 2015 για να μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες συγκρίσεις.

Πίνακας