Δε θα συναντηθούν Πούτιν και Τραμπ στο Bιετνάμ

Δε θα συναντηθούν Πούτιν και Τραμπ στο βιετνάμ
Ενημερώθηκε: 10/11/17 - 08:37

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με τον ομόλογό του της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στο Βιετνάμ - όπως είχε δηλώσει ο ίδιος - ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.

«Ουδεμία συνάντηση είχε επιβεβαιωθεί ποτέ και δεν πρόκειται να υπάρξει (σ.σ. τέτοια συνάντηση σε διμερές επίπεδο), λόγω προβλημάτων στο πρόγραμμα των δύο ηγετών», είπε η Χάκαμπι Σάντερς, η οποία πάντως συμπλήρωσε ότι δεν αποκλείεται οι δύο ηγέτες να διασταυρωθούν στο πλαίσιο ή στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC).

Κρεμλίνο:  “Οι συζητήσεις συνεχίζονται” για μία πιθανή συνάντηση Πούτιν-Τραμπ στο Βιετνάμ, “χωρίς να υπάρχει κάτι ξεκάθαρο”

 Μία πιθανή συνάντηση μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην διάσκεψη της Οικονομικής Ανάπτυξης της Ασίας και του Ειρηνικού στο Βιετνάμ, προετοιμάζεται ακόμη, μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ επικαλούμενα τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
“Οι συζητήσεις συνεχίζονται. Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο,” δήλωσε ο Πεσκόφ σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax.

Από την άλλη μεριά, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν θα έχει ξεχωριστή συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του.