Δεν ήθελα να κάνω κακό στο βρέφος μου, λέει η 22χρονη μητέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Δεν ήθελα να κάνω κακό στο βρέφος μου, λέει η 22χρονη μητέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 26/04/18 - 14:57

«Δεν ήθελα να κάνω κακό στο μωρό, ήθελα να το αφήσω στο δίχτυ και να το πάρω μετά από λίγο», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της η 22χρονη που πέταξε το μωρό της από το παράθυρο, αμέσως μόλις το γέννησε στην μπανιέρα του σπιτιού της μητέρας της στη Νέα Σμύρνη.

Η νεαρή παραμένει νοσηλευόμενη φρουρούμενη στο νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό της είναι η μητέρα και ο πατέρας της. Αύριο Παρασκευή πρόκειται να απολογηθεί.

Νωρίτερα ο δικηγόρος της φοιτήτριας Α. Αλεξιάδης, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, τόνισε ότι, «αν είχε μιλήσει η κοπέλα, θα είχε αποφευχθεί η πράξη», ενώ έκανε λόγο για μια «παράλογη πράξη».

Δικαιολογώντας ωστόσο τη φοιτήτρια έκανε λόγο για επιλόχια κατάθλιψη και έλλειψη λογικής. «Δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, το είχε περάσει όλο αυτό μόνη της», είπε ο δικηγόρος αναφερόμενος στην περίοδο της κύησης της νεαρής.

Περιγράφοντας πως τη στιγμή της αποτρόπαιά πράξης την έπιασε πανικός, είπε πως «δεν υπήρχε λογική, το είχε χάσει, ήταν σε πανικό επειδή σε λίγο θα επέστρεφε η μητέρα της από τη δουλειά».

Ο ίδιος επιμένει να χαρακτηρίζει «παιδί» την 22χρονη, ενώ τόνισε πως «υπάρχουν παιδιά που λόγω των δικών τους προβλημάτων, ξεπερνούν τη λογική και προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες».

Σημείωσε τέλος πως, πρόκειται για μια κλασσική ελληνική οικογένεια με «μία μητέρα που υπεραγαπά το παιδί της, έναν πατέρα που υπεραγαπά το παιδί του».

Η 22χρονη παραμένει νοσηλευόμενη φρουρούμενη στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας και μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, αναμένεται να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.