Διεργασίες στην κεντροδεξιά για νέο κόµµα με πρωταγωνιστή τον Ευάγγελο Αντώναρο 

Διεργασίες στην κεντροδεξιά για νέο κόµµα με πρωταγωνιστή τον Ευάγγελο Αντώναρο 
Ενημερώθηκε: 20/02/19 - 12:05

Διεργασίες στο χώρο της Κεντροδεξιάς με πρωταγωνιστή τον πρώην εκπρόσωπο της κυβέρνησης του Κώστα Καραµανλή, Ευάγγελο Αντώναρο, αναζωπυρώνουν τα σενάρια για την ίδρυση ενός νέου σχηµατισµού στον χώρο της Κεντροδεξιάς.

Διεργασίες και συναντήσεις που πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα. Ο Ευάγγελος Αντώναρος συναντήθηκε µε δύο πρώην οργανωτικά στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τον πρώην γραµµατέα των ΑΝΕΛ Γιάννη Μοίρα και τον προκάτοχό του, Θύµιο ∆ρόσο. Δηµοσιοποίησε μάλιστα τη φωτογραφία στην οποία φαίνεται να συζητά μαζί τους και σχολιάζει  ότι υπήρξε «µία πολύωρη και παραγωγική συνεργασία». Επίσης κοινοποίησε στο Τwitter άρθρο ιστότοπου που αναφέρει ότι επίκειται «η εκλογική συνεργασία των τριών εν όψει των επερχόµενων εκλογικών αναµετρήσεων, µε πρώτες -εκτός απροόπτου- τις κάλπες των ευρωεκλογών».

Αντίστοιχες αναρτήσεις και από τον Γιάννη Μοίρα. Σε µία εξ αυτών, µάλιστα, εικονίζονται η υπουργός Τουρισµού Ελενα Κουντουρά και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος. Αξίζει να σηµειωθεί ότι ο Γιάννης Μοίρας είχε «αθόρυβο» αλλά ουσιαστικό οργανωτικό ρόλο στους ΑΝΕΛ και αποχώρησε διαφοροποιούµενος από την απόφαση του Πάνου Καµµένου να προχωρήσει σε ρήξη µε την κυβέρνηση για το ζήτηµα της Συµφωνίας των Πρεσπών. Η πολιτική πλατφόρµα του ήταν συναφής µε αυτήν της υπουργού Εσωτερικών Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία τάχθηκε υπέρ της ρεαλιστικής αντιµετώπισης του ζητήµατος και της παραµονής των ΑΝΕΛ στο κυβερνητικό σχήµα. Νωρίτερα, αντίστοιχες διαφωνίες φέρεται να είχε εκφράσει και ο Θ. ∆ρόσος.