Διεθνής συναγερμός:Αναζητούν Έλληνα που φέρεται να σκότωσε την μασέρ γυναίκα του στο Πουκέτ

Θρίλερ στην Ταϋλάνδη με έναν  Έλληνα, που φέρεται να είναι ο μοναδικός ύποπτος για τη δολοφονία της 43χρονης μασέζ συζύγου του (photo)
Ενημερώθηκε: 26/03/19 - 19:39

Θρίλερ στην Ταϋλάνδη με έναν  Έλληνα, που φέρεται να είναι ο μοναδικός ύποπτος για τη δολοφονία της 43χρονης μασέζ συζύγου του.

Ήδη, οι Αρχές της χώρας πιστεύουν ότι ο κατηγορούμενος έχει επιστρέψει και κρύβεται στην Ελλάδα, γι αυτό έχουν ζητήσει από την Ιντερπόλ να εκδώσει σήμα για την σύλληψή του, ενώ ενήμερες φυσικά είναι και οι ελληνικές Αρχές.  

Το χρονικό

Το ζευγάρι έφυγε στις 11 Φεβρουαρίου από ξενώνα στην Μπανγκ Τάο. Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή τους, ο ύποπτος πέρασε από τον έλεγχο διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ και επιβιβάστηκε σε πτήση για το Ντουμπάι. Η οικογένεια του θύματος προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την άτυχη κοπέλα επί πέντε ημέρες. Τελικά στις 16 Φεβρουαρίου, το πτώμα της εντοπίστηκε στο δωμάτιο του ξενώνα, όταν ο ιδιοκτήτης του ξενώνα ενημέρωσε ότι το air condition του δωματίου ήταν σε λειτουργία συνεχόμενα για μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"

Ανησυχώντας,ο ιδιοκτήτης, πήρε ένα αντικλείδι και ανοίγοντας βρήκε την κοπέλα νεκρή, δεμένη χειροπόδαρα με ένα μαύρο ύφασμα στο στόμα της, ενώ έφερε ένα βαθύ τραύμα στο μέτωπο και πολλές μελανιές

Ο 42χρονος εργαζόταν σε νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας, ενώ όταν είχε παντρευτεί το θύμα, την 43χρονη Νιραμόν, σύμφωνα με την οικογένειά της, ήταν ζηλιάρης και καταπιεστικός.

Μάλιστα, το 2016 είχε απειλήσει ότι θα τη σκότωνε αν τον εγκατέλειπε, με αποτέλεσμα μία από τις αδελφές της Νιραμόν να πάει τότε στο αστυνομικό τμήμα για να τον καταγγείλει, όμως έναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε....