Δίκη για την επίθεση με βιτριόλι: Οδεύει προς το τέλος - Απούσα σήμερα η Έφη Κακαράντζουλα

 
Δίκη για την επίθεση με βιτριόλι: Οδεύει προς το τέλος - Απούσα σήμερα η Έφη Κακαράντζουλα

Ενημερώθηκε: 07/10/21 - 10:56

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι οδεύει πλέον προς την τελική ευθεία για την έκδοση απόφασης. Πλησιάζει και η ώρα για την απολογία της 36χρονης κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα. Αν η διαδικασία «τρέξει» γρήγορα η κατηγορούμενη θα κληθεί να απολογηθεί σήμερα.

Μια απολογία, που ανέμενε όλες αυτές τις ημέρες η Ιωάννα προκειμένου να λάβει απαντήσεις για τους λόγους που οδήγησαν την 36χρονη να της επιτεθεί αλλάζοντας της με τον πιο βίαιο τρόπο τη ζωή.

Λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί, όπως κάθε μέρα που έχει δίκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ωστόσο η γυναίκα που της επιτέθηκε είναι απούσα σήμερα από το δικαστήριο.

Ήδη έχουν εξεταστεί πάνω από 20 μάρτυρες της υπόθεσης και απομένουν ακόμη 3 με 4. Στο εδώλιο ανέβηκε σήμερα για να καταθέσει φίλη της κατηγορούμενης, ενώ στη δικαστική αίθουσα βρίσκονται επίσης για να καταθέσουν η ψυχίατρος της Ιωάννας και η φίλη της και γνωστή ηθοποιός Αννίτα Ναθαναήλ.

Θα ακολουθήσει ανάγνωση εγγράφων, προβολή οπτικοακουστικού υλικού, θα αναγνωστούν μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες και μετά το δικαστήριο θα κρίνει εάν θα καλέσει την κατηγορούμενη σήμερα σε απολογία.