Δίκη Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας — Εν αναμονή της ποινής

 
pispiriggou

Ενημερώθηκε: 29/03/24 - 12:07

Oμοφωνα ενοχή κρίθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η μητέρα για την υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της στην Πάτρα. Δεν υποβάλλει αίτημα για ελαφρυντικά ενώ στο άκουσμα της απόφασης ήταν σιωπηλή και ανέκφραστη.

Μετά από 14 μήνες διαδικασίας,η πρόεδρος του ΜΟΔ ανακοίνωσε ότι κηρύσσει ένοχη την 35χρονη γυναίκα από την Πάτρα, για τον χαμό της 9χρονης η οποία υπέκυψε στις 29 Ιανουαρίου 2022 δηλητηριασμένη από ισχυρή δόση κεταμίνης που της έδωσε η μητέρα της ενώ νοσηλευόταν στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού. Ένοχη επίσης την έκριναν και για την απόπειρα σε βάρος του παιδιού λίγους μήνες νωρίτερα από την ,κατά τις δικαστικές αρχές , μοιραία δόση κεταμίνης.

Σύμφωνα με την απόφαση η καρδιακή ανακοπή που είχε υποστεί η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021 μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας με υπαίτια την Πισπιρίγκου. Το δικαστήριο δέχεται ότι εκείνο το ιατρικό συμβάν ,που είχε αντιμετωπιστεί από τους γιατρούς προκαλώντας ωστόσο τετραπληγία στο παιδί, είχε προκληθεί με επέμβαση της μητέρας.

Το δικαστήριο έχει διακόψει για να αποφασίσει την ποινή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ