Δημήτρης Γραικός: Το χρονικό της δολοφονίας και η πίεση της Αγγελικής Νικολούλη στον δολοφόνο

Εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη-Ο δολοφόνος που αιφνιδιάστηκε από την Αγγελική Νικολούλη και υπέκυψε στην ομολογία (photo-video)
Ενημερώθηκε: 30/05/19 - 23:27

Εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη με τον πιο τραγικό τρόπο, κάτι που δυστυχώς περίμεναν πολλοί, μετά από τόσα χρόνια εξαφάνισης.

Ο Δημήτρης Γραικός βρέθηκε τελικά θαμμένος  με το αυτοκίνητο του στο χωριό Ανατολή, στην κτηνοτροφική μονάδα ενός συναδέλφου του, που μάλιστα είχε βρεθεί στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, υπό την πίεση της ίδιας της Αγγελικής Νικολούλη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του anikolouli.gr, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε στη μονάδα του,ενώ σε άλλο σημείο του ίδιου χώρου, έθαψε και το αγροτικό του αυτοκίνητο.

Ειδική μονάδα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης φέρεται να εντόπισε το αυτοκίνητο με εξοπλισμό που ανιχνεύει μέταλλα. Μετά από αυτό, ο έμπορος ομολόγησε το φρικτό έγκλημα για λόγους οικονομικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Οι αστυνομικοί με ειδικό συνεργείο ξέθαψαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου, το αυτοκίνητο και ότι απέμεινε από τον άτυχο Γραικό.

Σε αυτό το σημείο βρέθηκε η σορός του 

"

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του  είπε πως μετά τα σφαγεία ο Γραικός τον ακολούθησε στη μονάδα του, διαπληκτίστηκαν, τον σκότωσε και τον εξαφάνισε...

Η Αγγελική Νικολούλη που ερευνούσε εδώ και χρόνια την μυστηριώδη υπόθεση , πριν από μήνες αιφνιδίασε τον έμπορο και του ζήτησε να ακολουθήσουν με το αυτοκίνητο του την ίδια διαδρομή της μοιραίας νύχτας. Στην αρχή αρνήθηκε αλλά μετά δέχτηκε να απαντήσει στα ερωτήματα της ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του.  Η δημοσιογράφος εντόπισε τις αντιφάσεις του και του ζήτησε να πάνε στην κτηνοτροφική μονάδα του. Εκεί διαπίστωσε πως σε ένα σημείο υπήρχαν πρόσφατες παρεμβάσεις με τσιμέντο. Όταν ρωτήθηκε σχετικά της απάντησε πως έκανε κάποιες εργασίες. Εκεί όμως κρυβόταν το φρικτό μυστικό. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Μαΐου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.