Δολοφονία Γ. Μακρή: Για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο κατηγορούμενους η Βικτώρια Καρύδα

Δολοφονία Γ. Μακρή: Για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο κατηγορούμενους η Βικτώρια Καρύδα
Ενημερώθηκε: 01/07/20 - 21:02

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, στο εδώλιο κάθονται δύο άνδρες από τη Βουλγαρία. Κεντρικό πρόσωπο στην όλη υπόθεση είναι ένας 32χρονος Βούλγαρος, ο οποίος όμως αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.

Υποστηρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στη δολοφονία, είναι αθώοι. Ωστόσο, βίντεο από την ώρα της εκτέλεσης του επιχειρηματία, δείχνει, σύμφωνα με τη δικογραφία, έναν άνδρα με τα σωματότυπο του κατηγορουμένου να «γαζώνει» τον επιχειρηματία.

Δύσκολη ήταν η δοκιμασία που πέρασε σήμερα η Βικτώρια Καρύδα όταν μπήκε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τη δίκη της δολοφονίας του συζύγου της, Γιάννη Μακρή. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks ήρθε για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο κατηγορούμενους.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», είχε δηλώσει μάλιστα αναφερόμενη στους κατηγορούμενους και με αφορμή την έναρξη της δίκης.

Η δίκη  θα συνεχιστεί  στις 9 Ιουλίου για την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή, που έγινε τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του θύματος στο Πανόραμα της Βούλας. Οι  οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ