Δολοφονία στον Πειραιά: Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε ο 30χρονος

 
Δολοφονία στον Πειραιά: Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε ο 30χρονος

Ενημερώθηκε: 03/01/19 - 15:48

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 13:00 ώρα αύριο το μεσημέρι (της Παρασκευής 4/1/2019), έλαβε από την εισαγγελία Πειραιά ο 30χρονος δράστης του εγκλήματος που σημειώθηκε ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από κλαμπ της οδού Κολοκοτρώνη στον Πειραιά με θύμα έναν 21χρονο από τη Νίκαια.

δήλωσε μετανιωμένος

Ο 30χρονος πατέρας δύο μικρών παιδιών κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια Πειραιά, και ότι δεν φταίει για ότι έγινε. Ο συνήγόρος υπεράσπισης του 30χρονου ανέφερε ότι ζητήθηκε προθεσμία από τον εισαγγελέα καθώς ο ίδιος δεν είναι λάβει στα χέρια του τη δικογραφία και δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί. Εναντίον του 30χρονου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία.

διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θύμα και δράστης φέρεται να έξω από το νυχτερινό μαγαζί και ήρθαν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καβγά ο 30χρονος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον 21χρονο δύο φορές με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος. Για το όπλο, που ακόμα δεν έχει βρεθεί, ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πέταξε κάπου που δεν θυμάται.