Εισβολή στο Εφετείο Αθηνών: «Από αγοραπωλησίες το 1,5 εκατ. ευρώ» υποστηρίζει ο δικηγόρος του 34χρονου

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-cm836ju5thmx"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Έφοδος στο Εφετείο-Δικηγ. 34χρονου: «Ο πελάτης μου δικαιολόγησε από πού προέρχονταν τα λεφτά»","description":"Στην ψυχιατρική κλινική Κορυδαλλού θα κρατηθεί ο 34χρονος πρώην παίχτης ριάλιτι που εισέβαλε στο εφετείο με ΙΧ, έ

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ενημερώθηκε: 17/08/22 - 14:02

Στην ψυχιατρική κλινική Κορυδαλλού θα κρατηθεί ο πρώην παίκτης reallity που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών, ζητώντας να παραδοθεί στις Αρχές και έχοντας μαζί του 1,5 εκατ. ευρώ.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του 34χρονου μίλησε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη νομιμότητα ή μη των χρημάτων.

«Ο πελάτης μου δικαιολόγησε πλήρως από που προέρχονταν αυτά τα λεφτά» είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. «Παρόλα αυτά είχαμε να κάνουμε με την κατοχή ναρκωτικών ουσιών και οι αρμόδιες Αρχές έκριναν ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να κρατηθεί σε ψυχιατρικό τμήμα κράτησης λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει» πρόσθεσε.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του 34χρονου που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του πρώην παίκτη reallity, τις επόμενες ημέρες θα προσκομίσει και άλλα έγγραφα που δικαιολογούν τη νομιμότητα της απόκτησης του τεράστιου χρηματικού ποσού, λέγοντας ότι αναμένουν τις εξελίξεις.

Κατά την απολογία του ο 34χρονος, που κρατείται προσωρινά στο Δαφνί, υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν για προσωπική χρήση και όχι για διακίνηση και αντίστοιχα για το χρηματικό ποσό αναφέρθηκε σε «νόμιμες πηγές».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ