Ελένη Τοπαλούδη: Νέες αποκαλύψεις για τρεις βιασμούς «καίνε» τον 19χρονο Αλβανό - Τι δήλωσε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας

Ελένη Τοπαλούδη: Νέες αποκαλύψεις για τρεις βιασμούς «καίνε» τον 19χρονο Αλβανό - Τι δήλωσε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας
Ενημερώθηκε: 12/01/19 - 22:00

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Οι Αρχές ερευνούν τις καταγγελίες άλλων τριών κοριτσιών για το παρελθόν του 19χρονου Αλβανού κατηγορουμένου.

«Αυτά που είχα πει εγώ ότι σαν εικασίες, σαν κάποια ενδεχόμενα, δεν διαψεύσθηκα τελικά και πιθανόν να υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις. Και καλό είναι να ερευνηθούν ή να ειπωθούν ή να καταγγελθούν αν υπήρχαν κάποια τέτοια περιστατικά» ανέφερε ο πατέρας της Γιάννης Τοπαλούδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε επιπλέον, «κυκλοφορούν διάφορα χάπια κ.λπ. Και δυστυχώς πέφτουν θύματα κάποια αθώα παιδιά και ειδικά κάποια κοριτσάκια που πηγαίνουν σε αυτά τα μέρη είτε για να σπουδάσουν είτε για να εργασθούν. Και ένα τέτοιο κορίτσι ήταν και το δικό μας. Ήταν και η Ελενίτσα μας και δυστυχώς την πάτησε»

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Οι καταγγελίες από τρεις κοπέλες για βιασμό που «καίνε» τον 19χρονο

 

Αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες για βιασμό φαίνεται πως βρίσκεται ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ., ο οποίος μαζί με τον 21χρονο Μανώλη Κ. κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Δημοκρατία''.

Οι καταγγελίες που «καίνε» τον 19χρονο προέρχονται από μία 18χρονη, η οποία είπε στους λιμενικούς της Ρόδου ότι τη βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα και από μία 17χρονη και ακόμη μία 18χρονη, οι οποίες φέρεται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να τις βιάσει.

Ωστόσο, οι τρεις κοπέλες απέφυγαν να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία. 

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε κάνει καταγγελία για βιασμό στην Αστυνομία, αλλά είχε πάει με μία φίλη της για να ζητήσουν τη συνδρομή των Αρχών σε περίπτωση που οι δύο νεαροί θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με προσωπικές στιγμές μαζί τους.