Επιμένουν οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας-Νέο κάλεσμα της ΠΟΑΣΥ για την Πλ. Εξαρχείων

 
Επιμένουν οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας-Νέο κάλεσμα της ΠΟΑΣΥ για την Πλ. Εξαρχείων

Ενημερώθηκε: 22/06/17 - 15:36

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Επιμένουν οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Πλατεία Εξαρχείων στις 6 το απόγευμα, την Πέμπτη 29 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αυτή την ώρα οι επιτελείς της ΓΑΔΑ δεν έχουν πάρει απόφαση για το αν θα απαγορευτεί η συγκέντρωση αυτή για λόγους τάξης και ασφάλειας κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα και όταν θα έχουν πλήρη εικόνα μπροστά τους για τις προθέσεις όλων των πλευρών.

Στη νέα τους ανακοίνωση οι συνδικαλιστές της ΠΟΑΣΥ, ουσιαστικά υπενθυμίζουν στις πρωτοβάθμιες οργανώσεις το κάλεσμά τους. «Σε συνέχεια της από 14 Ιουνίου 2017 ανακοίνωσής μας, σας καλούμε όπως παραβρεθείτε σύσσωμοι, τόσο με τη συμμετοχή των Διοικητικών σας Συμβουλίων όσο και των Αντιπροσώπων σας, καθώς και κάθε μέλους σας που επιθυμεί, στη δημόσια εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» που διοργανώνει η Ομοσπονδία μας στην πλατεία Εξαρχείων την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00, προκειμένου να αναδειχθούν οι πτυχές του προβλήματος και να κατατεθούν ρεαλιστικές προτάσεις από κοινού με όλους τους κοινωνικούς φορείς για την επίλυσή τους. Με νεώτερη ανακοίνωσή μας θα καθορισθούν οι λοιπές διαδικαστικές λεπτομέρειες ως προς την οργανωτική αρτιότητα της εκδήλωσης», αναφέρει τέλος η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά Θέματα:

Συνέντευξη Τόσκα στον Ant1: Το Μενίδι δεν είναι μόνο θέμα Αστυνομίας