Επίθεση στον Μπουτάρη: Ήρθε στην εκδήλωση μασουλώντας: Βίασε την μνήμη των Ποντίων

«Ο Μπουτάρης βίασε την μνήμη των Ποντίων»
Ενημερώθηκε: 28/05/18 - 18:36

«Ο Μπουτάρης βίασε την μνήμη των Ποντίων» υποστήριξε ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ένα από τα άτομα, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος Ποντιακού Συλλόγου Πολυδενδρίου, υποστήριξε ότι «η βία είναι καταδικαστέα και τιμωρητέα απ΄ όπου και αν προέρχεται», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν χτύπησε τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.
Ωστόσο, τόνισε οτι «βία είναι ακόμα και η λεκτική και η ψυχική» για να συμπληρώσει ότι ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του για τον Κεμάλ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

 

Ο κ. Σιδηρόπουλος, ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν στην χωροφυλακή, υποστήριξε ότι ο δήμαρχος ήρθε στην εκδήλωση «μασουλώντας», γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα ατόμων. «Του ζητήσαμε να φύγει αλλά δεν αποχώρησε», σημείωσε.

Πάντως ο αντιπρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου διερωτήθηκε ακόμα εάν ο πρωθυπουργός υποστηρίζει και τα όσα λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον Κεμάλ. Όπως είπε, δεν συμμετείχε καθόλου σε επεισόδια, αλλά στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα των Ελλήνων του Πόντου.