Φίλη της Ελένης Τοπαλούδη αναγνώρισε τους τρεις που καταγγέλθηκαν για το βιασμό της άτυχης φοιτήτριας

 
Φίλη της Ελένης Τοπαλούδη αναγνώρισε τους τρεις που καταγγέλθηκαν για το βιασμό της άτυχης φοιτήτριας

Ενημερώθηκε: 01/03/19 - 09:46

Εξελίξεις στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη το 2017 δεδομένου ότι η 21χρονη φίλη της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, αναγνώρισε τους τρεις βιαστές.

Ρόδου

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική» της , η 21χρονη φίλη και συμφοιτήτρια της Ελένης Τοπαλούδη, που διασκέδαζε μαζί της την επίμαχη ημέρα, το Νοέμβριο του 2017, αναγνώρισε τους τρεις νέους από φωτογραφίες τους ως τα άτομα εκείνα με τα οποία διασκέδαζαν μαζί και στην συνέχεια την οδήγησαν στο σπίτι της πριν να μεταβούν με την άτυχη φοιτήτρια στο δικό της σπίτι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Πρόκειται για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, έναν 22χρονο κι έναν 23χρονο, κατοίκους Μασάρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ

βιασμού

Παράλληλα μια 24χρονη φίλη της Ελένης Τοπαλούδη, σε κατάθεση που έδωσε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας, φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του του 2017 ότι η φοιτήτρια μία φορά της είχε αναφέρει, ότι κάποια στιγμή ενώ διασκέδαζε στην Μεσαιωνική Πόλη, είχε γνωρίσει κάποια άτομα που την μετέφεραν στο σπίτι της, είχαν καταναλώσει αλκοόλ και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, ενώ είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

πριν λίγες ημέρες έκανε την καταγγελία στις αρχές

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία, σε κατάθεσή της επεσήμανε ότι από το 2017 και μετά η κόρη της εμπιστευόταν κορίτσια που πιθανότατα να ήταν θύματα βιασμού και εκβιασμού και οι δράστες της άγριας δολοφονίας της να έφτασαν και σε εκείνη.

Επεσήμανε ακόμα ότι η 24χρονη φίλη της ήταν εκείνη που την ενημέρωσε πρώτη ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού το Νοέμβριο του 2017 και της έδωσε τα ονόματα των δύο. Την είχε ενημερώσει επίσης ότι η Ελένη είχε μιλήσει με την μητέρα ενός εκ των τριών και την ενημέρωσε ότι την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο.

Η κυρία Κούλα Αρμουτίδου- Τοπαλούδη πιθανολόγησε επίσης ότι τα τρία άτομα αυτά γνώριζαν εκείνους που δολοφόνησαν την Ελένη ενώ παρόμοιες υποψίες εξέφρασε και ο πατέρας της Ελένης τονίζοντας ότι οι τρεις νέοι κατάγονται από κοντινό χωριό με αυτό των δολοφόνων της.

Οι τρεις φερόμενοι ως βιαστές θα κληθούν από τις αρχές την προσεχή εβδομάδα. για εξηγήσεις.