Φωτιά στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Αλεξάνδρειας από φορτηγό — Άμεση κινητοποίηση και αποκατάσταση της κυκλοφορίας

 
φωτια στην εγνατια

Ενημερώθηκε: 29/08/26 - 19:35

Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο 276ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από φορτηγό όχημα και γρήγορα επεκτάθηκε σε παρακείμενη έκταση με χαμηλή βλάστηση.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση. Στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούσε ένα ελικόπτερο. Χάρη στην ταχεία επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης, η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο προτού λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Για την εξακρίβωση των ακριβών αιτίων του περιστατικού διενεργεί έρευνα το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Θεσσαλονίκης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ