Φωτιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Απεγκλωβίστηκαν 44 άτομα ανάμεσα τους 30 παιδιά

 
Φωτιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Απεγκλωβίστηκαν 44 άτομα ανάμεσα τους 30 παιδιά

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ενημερώθηκε: 27/05/22 - 17:29

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της Αριστοτέλους και της οδού Εγνατίας, όπως αναφέρει η αστυνομία.

H φωτιά που ξέσπασε πριν τις 3 το μεσημέρι στο κτίριο όπου στεγάζεται το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, επί της οδού Αριστοτέλους 27 στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, από το κτίριο απομακρύνθηκαν 44 άτομα. Ανάμεσά τους ήταν και 30 μαθητές που βρίσκονταν σε παρακείμενο φροντιστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται διασωληνωμένα .

Η φωτιά ξέσπασε σε διπλανό κτίριο, πιθανότατα από κλιματιστικό, από αυτό που στεγάζονται τα δύο Επιμελητήρια, Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό, και το φροντιστήριο όπου εκείνη την ώρα έκαναν μάθημα οι μαθητές.

Όπως σημείωσε ο συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Μάριος Αποστολίδης, οι έντονοι καπνοί μεταφέρθηκαν στα κτίρια των Επιμελητηρίων καθώς σε ένα ακόμα κτίριο επί της Εγνατίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η παρέμβαση της Πυροσβεστικής έγινε από τρία διαφορετικά σημεία, από την Αριστοτέλους, από τη Σολωμού και από την Εγνατία.

Στο σημείο επιχείρησαν δώδεκα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με σαράντα πυροσβέστες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ