«Φουσκωτός» ξυλοκόπησε τουρίστα στη Ζάκυνθο λίγες μέρες πριν το φονικό (ΦΩΤΟ)

«Φουσκωτός» ξυλοκόπησε τουρίστα στη Ζάκυνθο λίγες μέρες πριν το φονικό (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 08/07/17 - 16:49

Λίγα 24ωρα πριν τον θάνατο του 22χρονου Αμερικανού σε μαγαζί στην Ζάκυνθο έπειτα από τα δολοφονικά χτύπηματα που δέχθηκε από «φουσκωτό», δημοσίευμα της Daily Mail καταδεικνύει πως η κατάσταση στα ελληνικά νησιά κινδυνεύει να ξεφύγει με την βία να χτυπά τον ελληνικό τουρισμό απο περιστατικά που αμαυρώνουν την φήμη της χώρας στο εξωτερικό.

Το καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα εκτός από τις υψηλές θερμοκρασίες και την χαλάρωση δυστυχώς συνδυάζεται και με μια «πληγή» που μπορεί μελλοντικά να αποτελέσει ακόμη πιο σοβαρό πρόβλημα και να χτυπήσει και την ελληνική οικονομία.

Οι ξυλοδαρμοί θαμώνων σε διάφορα μπαρ των νησιών για τον οποιοδήποτε λόγο, τείνουν να γίνουν καθημερινότητα οδηγώντας σε μια επικίνδυνη πορεία ανεξέλεγκτης βίας και αλκοόλ που κινδυνεύει να χαρακτηρίσει τον ελληνικό τουρισμό.

Ο θάνατος του 22χρονου αμερικανού τουρίστα από ξυλοδαρμό μέσα σε μπαρ στο Λαγανά της Ζακύνθου ήρθε να προστεθεί σε μια μακρά λίστα θυμάτων που τα τελευταία χρόνια μεγαλώνει επικίνδυνα. Ένα περιστατικό ανεξέλεγκτης βίας το οποίο όμως δεν ήταν καν το πρώτο για την φετινή χρονιά, καθώς λίγες μέρες ακόμη μια βίαια επίθεση από security ενός μαγαζιού στη Ζάκυνθο οδήγησε στον βαρύτατο τραυματισμό ενός θαμώνα.

Η Daily Mail μετά τον θάνατο από δολοφονικά χτυπήματα του 22χρονου Αμερικανού στο Λαγανά, έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, όπου μέλος της ασφάλειας ενός μαγαζιού διασκέδασης στη Ζάκυνθο γρονθοκοπεί ανηλεώς άτυχο τουρίστα.

Το περιστατικό, άγνωστο πως ξεκίνησε, καταγράφεται με τον σεκιουριτά να επιτίθεται στον άτυχο τουρίστα και να του προκαλεί απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι μέχρι να τον ξαπλώσει στο πάτωμα, με φίλους και θαμώνες του μαγαζιού να σπεύδουν να σταματήσουν την νέα δολοφονική επίθεση.

Την ίδια στιγμή ό σεκιουριτάς του καταστήματος βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και επιτίθεται με συνεχόμενα χτυπήματα.