Φρίκη στη Βραυρώνα: Ο πατέρας φέρεται να πέταξε το μωρό στα σκουπίδια!

 
βαυρ

Ενημερώθηκε: 11/05/24 - 12:08

Νέα τροπή στην υπόθεση με το νεογέννητο που είχε εξαφανιστεί και τελικά βρέθηκε νεκρό χθες το απόγευμα σε χωματερή στη Βραυρώνα. Αποτροπιασμό φέρνει η εικόνα του πατέρα να πετά στα σκουπίδια το νεογέννητο μωρό του που καταγράφηκε από το κλειστό σύστημα ασφαλείας.

Τα πλάνα των καμερών ασφάλειας, δείχνουν τον άνδρα να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων κρατώντας στο χέρι του το – τυλιγμένο σε άσπρη σακούλα- μωρό και να το πετά. Ενώ σε προηγούμενο βίντεο φέρεται να βγαίνει από το δωμάτιο και να κρατά το μωρό στη σακούλα.

Ο πατέρας παραμένει υπό κράτηση, ενώ η μητέρα νοσηλεύεται φρουρημένη καθώς μετά τη γέννα είχε ακατάσχετη αιμορραγία.

Για τα ακριβή αιτία του θανάτου του μωρού, θα γίνει την Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν το μωρό είχε πεθάνει ήδη πριν από την εγκατάλειψη του στα σκουπίδια, ή αν το εγκατέλειψαν ενώ ήταν ακόμα ζωντανό. Η διαδικασία, επιπλέον, αναμένεται να αποκαλύψει εάν υπήρξε παρουσία οξυγόνου στους πνεύμονες του νεογνού, καθώς επίσης να διερευνήσει την προέλευση των τραυμάτων που είχε υποστεί το μωρό και αν αυτά τα τραύματα οφείλονται σε ανθρώπινο χέρι ή αν είναι αποτέλεσμα της πράξης της ρίψης στον κάδο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ