Γεώργιος Καμπάς: Πήρε εξιτήριο και ανέλαβε τα καθήκοντα του ο νέος Α/ΓΕΣ

Γεώργιος Καμπάς: Πήρε εξιτήριο και ανέλαβε τα καθήκοντα του ο νέος Α/ΓΕΣ
Ενημερώθηκε: 27/01/19 - 13:15

Εξιτήριο όπως αναμενόταν πήρε ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος ανέλαβε και επίσημα από το πρωί της Κυριακής (27/01/2019) τα καθήκοντα του.

Εξήλθε από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος ανέλαβε από το πρωί τα υπηρεσιακά του καθήκοντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για μία άνευ ουσίας και σοβαρότητας αδιαθεσία, ενώ το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ανέφερε πως «δεν εμπνέει καμία ανησυχία» η κατάσταση της υγείας του αρχηγού ΓΕΣ.

Ο αντιστράτηγος είχε προσέλθει στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης τα ξημερώματα (01:00) του Σαββάτου, λόγω καρδιακών ενοχλήσεων.

«Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και δόθηκε η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής» αναφέρεται στην ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται πως ο αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς τοποθετήθηκε στη θέση του αρχηγού ΓΕΣ την Παρασκευή, με απόφαση του ΚΥΣΕΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ασθένεια του νέου Α/ΓΕΣ είχε τοποθετηθεί και το Μέγαρο Μαξίμου, που κατηγορούσε την αντιπολίτευση για «σπέκουλα» σε βάρος του αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά.