Γιάννα Παπαδάκου: Επεισοδιακή κατάσχεση στο σπίτι της δημοσιογράφου

 
papadakou

Ενημερώθηκε: 30/09/19 - 20:34

Όταν οι δικαστικοί επιμελητές επιχερίησαν να κάνουν κατάσχεση σε αντικείμενα στο σπίτι της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου μετά από δικαστική απόφαση εις βάρος της σε διένεξη που είχε με τον επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή προκλήθηκε επεισόδιο και η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο τμήμα...

Ο δικαστικός επιμελητής πήγε στο σπίτι της για εφαρμογή δικαστικής απόφασης κατάσχεσης, όμως η ίδια αντέδρασε, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της υπόθεσης Novartis ενεπλάκη σε θερμό επεισόδιο με δικαστικό επιμελητή με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ για να πέσουν οι τόνοι.

Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί και ενώ βρισκόταν στην οικία της, δικαστικός επιμελητής πήγε για να προωρήσει σε κατάσχεση κινητών αντικειμένων από το σπίτι, σε εφαρμογή τελεσίδικης δικαστικής απόφασης όμως η ίδια αντέδρασε, τα αίματα άναψαν και προκλήθηκε επεισόδιο.

Ο επιμελητής ενημέρωσε την Αστυνομία και περιπολικό του Α.Τ Μελισσίων μετέβη στο σημείο με αποτέλεσμα τα πνεύματα να ηρεμήσουν. Η κατάσχεση που έχει διαταχθεί είναι το αποτέλεσμα δικαστικής αντιπαράθεσης κατά την οποία ο μηνυτής της δημοσιογράφου που διεκδικούσε αποζημίωση για δημοσίευμά της κέρδισε τη δίκη και του επιδικάστηκε αποζημίωση 130.000 ευρώ.

www.iefimerida.gr

Πηγή: