Χυδαία απειλητικά μηνύματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη στο ανσασέρ του γραφείου της (ΦΩΤΟ)

Χυδαία απειλητικά μηνύματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη στο ανσασέρ του γραφείου της
Ενημερώθηκε: 26/06/19 - 10:38

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά.

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, άγνωστοι έγραψαν στον καθρέφτη του ασανσέρ το ίδιο μήνυμα που είχαν γράψει πριν από λίγο καιρό στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα, «Ντόρα το '89 έγινε η μισή δουλειά. 17Ν», υπονοώντας ότι το 1989 η «17 Νοέμβρη» θα έπρεπε εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη να έχει δολοφονήσει και τη σύζυγό του Ντόρα.

Ντόρα Μπακογιάννη

Σε άλλο σημείο του ασανσέρ έγραψαν ένα ακόμη πιο χυδαίο μήνυμα: «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι». Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10:30 το βράδυ και στο γραφείο της κυρίας Μπακογιάννη βρίσκονταν μόνο εθελοντές.

Ντόρα Μπακογιάννη

Για το περιστατικό έχουν ήδη ενημερωθεί οι Αρχές, που αναζητούν στοιχεία για τους δράστες εξετάζοντας και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου.

Στο ίδιο κτίριο στεγάζονται και τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζουμε ότι για τα χυδαία μηνύματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη στα Ιωάννινα είχε επέμβει και η εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου. Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης από εισαγγελέα των Ιωαννίνων ενώ παράλληλα ζήτησε να αναζητηθεί υλικό από κάμερες που ενδεχομένως υπάρχουν στην περιοχή προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες των τρομοκρατικών συνθημάτων.