Η ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς για την ληστεία σε υποκατάστημα του Πειραιά

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα Πειραιώς
Ενημερώθηκε: 20/04/17 - 22:10

Κινηματογραφική ληστεία την Πέμπτη σε υποκατάστημα τράπεζας στον Πειραιά.

Τέσσερα άτομα μπήκαν στην τράπεζα Πειραιώς στην οδό Χατζηκυριάκου 27-31 στον Πειραιά και κράτησαν 8 ομήρους - πέντε υπαλλήλους της τράπεζας και τρεις πελάτες - επί 3 ολόκληρες ώρες! Οι τέσσερις δράστες μπήκαν με κουκούλες και μάσκες σιλικόνης, κράτησαν 5 υπαλλήλους και 4 πελάτες ομήρους και μπήκαν στο ημιυπόγειο που ήταν οι θυρίδες. Εκεί με χρήση οξυγόνου, άνοιξαν δεκάδες θυρίδες και έκλεψαν σημαντικό χρηματικό ποσό, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα και διέφυγαν. 

 

Για την ληστεία  εξέδωσε ανακοίνωση και η Τράπεζα Πειραιώς αναφέροντας ότι περιμένει την έρευνα των Αρχών και τονίζοντας ότι το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή.

 

Η ανακοίνωση της τράπεζας:

Η Τράπεζα Πειραιώς με ανακοίνωσή της ενημερώνει το κοινό πως λόγω ληστείας και υλικών ζημιών δεν θα λειτουργήσει αύριο Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, το κατάστημα και το ΑΤΜ της Τράπεζας επί της οδού Χατζηκυριάκου 27-31 στον Πειραιά.
Η Τράπεζα θα επικοινωνήσει προσωπικά και άμεσα με τους πελάτες που διατηρούν θυρίδες στο συγκεκριμένο κατάστημα μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα των αστυνομικών αρχών.
Το κατάστημα θα εξυπηρετεί και πάλι κανονικά το κοινό από τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017.
Οι πελάτες, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μπορούν αύριο να εξυπηρετούνται από τα γειτονικά καταστήματα της Τράπεζας.


Σχετικά Θέματα:

Κινηματογραφική ληστεία με ομηρία σε τράπεζα στην καρδιά του Πειραιά