Η ώρα της αλήθειας για τα Γλυκά Νερά

Η ώρα της αλήθειας για τα Γλυκά Νερά
Ενημερώθηκε: 17/06/21 - 09:41

H  ώρα της αλήθειας για τη δολοφονία στα Γλυκά νερά πλησιάζει με τους αστυνομικούς να φαίνεται να έχουν  δώσει απαντήσεις στα περισσότερα ερωτήματα.

Πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να γίνουν οι ανακοινώσεις  ακόμη  και τα επόμενα 24ωρα.

Από τις 11Μαΐου που έγινε γνωστή η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση βρέθηκαν σε μια σοκαριστικά απλή υπόθεση η οποία ταυτόχρονα γίνονταν περίπλοκη γιατί αποκλείονταν με την κοινή λογική κάποιες πιθανότητες.

Τα ερωτήματα ήταν πάρα πολλά, το ενδιαφέρον  (και η πίεση) της κοινής γνώμης τεράστιο με την αστυνομία να είναι στη γωνία λόγω των πολλών περιστατικών .

Ανεξάρτητα από το τί ακούγονταν οι Αστυνομικοί έπρεπε να απαντήσουν σε συγκεκριμένα ερωτήματα τα οποία δεν είχαν σχέση με άλλες υποθέσεις. Πιο αναλυτικά:

-Έπρεπε να απαντήσουν γιατί ο σκύλος ακούστηκε να "κλαίει" και όχι να γαυγίζει.

-Γιατί οι ληστές μπήκαν από το παράθυρο και βγήκαν από αυτό ενώ συνήθως βγαίνουν από την πόρτα.

-Αν ήταν σε λειτουργία οι κάμερες πως δεν έσπασαν ώστε να πάρουν την πλακέτα αλλά έχασαν χρόνο ξεβιδώνοντας τες .

-Γιατί δεν είχαν μαζί τους κάποιο υλικό να δέσουν τα θύματα αλλά έχαναν χρόνο ψάχνοντας στα συρτάρια.

-Πως πήραν περίπου 12χιλιάδες και δεν έκαναν άνω κάτω το σπίτι να  βρούν και άλλα, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα.

-Γιατί να σκοτώσουν όταν γνωρίζουν οτι ένα τέτοιο περιστατικό ακουμπά την τιμή της Αστυνομίας και κινητοποιεί τους πάντες.

-Πως τρία άτομα σχεδόν μία ώρα στο σπίτι δεν άφησαν ίχνη.

-Φορούσαν στολές ή άλλα προστατευτικά σε πόδια και τα χέρια; Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο σημαίνει οτι γνώριζαν για την αγορά της οικογένειας  και είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα αλλά αυτό δεν κολλάει με τα προηγούμενα ερωτήματα.  

-Όταν αφήνουν πίσω τους πτώμα συνήθως σπάνε τα κινητά ή τα παίρνουν ώστε να μην ειδοποιηθεί η αστυνομία γρήγορα.

-Πως σχεδίασαν οι δράστες τη διαφυγή τους όταν οι δρόμοι είναι συγκεκριμένοι.

-Πως κανένας δεν εισέφερε στοιχεία για την αμοιβή των 300.000 που είναι ένα ισχυρό κίνητρο για όλους και κυρίως για άτομα του υποκόσμου. 

Όταν μιλάμε για τα Γλυκά Νερά πλέον μιλάμε ότι στη μοιραία μεζονέτα επιχειρήθηκε το τέλειο έγκλημα. Όμως τέλεια εγκλήματα δεν υπάρχουν ...

Οι αστυνομικοί σε συνεργασία με την "ψυχολόγο", τον εκπαιδευτή πιλότο που έζησε αντίστοιχη περίπτωση στο Αλεποχώρι, τις ξένες πρεσβείες φαίνεται πως κατέληξαν σε οριστικά συμπεράσματα τα οποία κρύβουν έτσι αλλιώς εκπλήξεις για τον τρόπο δράσης του δολοφόνου και τον σχεδιασμό ....